Natalia Siwiec - ubecki pomiot czy kobieta znikąd?

D

Deleted member 427

Guest
Oczywiście. Ja powiem więcej: jako ubecki pomiot podprogowo zasugerowała, że nienawidzi broni i ogólnie chodzenie na strzelnice to strata czasu.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 006
Eeeee...jednak słabo. Myślałem, że przynajmniej coś powiedziała, np. "nie rozumiem tej hoplofobicznej histerii" czy coś w temacie. Ten tatuaż to pewnie "zmywak" z Bravo Girl ;)

Tobie Kawador, jak kobieta kawałek lufy pokaże, od razu robi się gorąco :)

648
1 212
Oczywiście. Ja powiem więcej: jako ubecki pomiot podprogowo zasugerowała, że nienawidzi broni i ogólnie chodzenie na strzelnice to strata czasu.
Tak było.

Ja nie wiem po co cwelić celebrytów, ryzykować wpadkami i płacić za pracę, którą i tak wykonają, ponieważ - w większości - po przygodzie z publiczną edukacją nie są w stanie myśleć krytycznie, poza przyjętymi schematami.

Mi się raczej wydaje, że 90%+ celebrytów nie ma nic wspólnego z żadnymi służbami. Podobnie uważam ma się sytuacja z dziennikarzami (tymi młodymi).

Ostatnia edycja:
OP
OP
GAZDA

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
raczej z tego co pisałeś to:" mam tatuaż pistolet bo taka moda, lubie strzelać na strzelnicy, bo ino tam se można postrzelać, broń powinna mieć ino policja, ludzie by sie pozabijali, polacy nie mają kultury noszenia broni itd itp..."
nie wiem czym sie podniecasz...

648
1 212
Przejście się na strzelnicę i zapoznanie się z bronią, to już coś. Żaden hoplofob nie przyzna możliwości zaminowania swojego podwórka z dnia na dzień.

D

Deleted member 427

Guest
Od tej wrzuty wszystko się zaczęło. Wątek wydzieliłem z "Kobiety i broń palna".

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 522
Jak już jedziemy po polskich pro-gunowych celebrytkach, to pamiętam, że Aleksandra Woźniak ( ta z 13 posterunku ) również jest/była(?) częstym gościem na strzelnicach i nawet ćwiczyła wyczynowo strzelectwo sportowe.
To z nią, Siwcową i Jolą Rutowicz mamy już trzy :)

Do góry Bottom