Natalia Siwiec - ubecki pomiot czy kobieta znikąd?

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 111
Śmiej się, ale zdanie tej niezbyt rozgarniętej dziołchy nt. broni palnej jest więcej warte propagandowo niż wszystkie uczone teksty o broni zebrane do kupy.
[paranoid mode]Zapomnieli jej powiedzieć, że ma się nie chwalić swoim strzelaniem.[/mode off] Ciekawe czy kiedyś jeszcze poruszy ten temat.

Ostatnia edycja:

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
Moim zdaniem na »90% ubecki pomiot. Obecnie w merdiach jest niewiele przypadków.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 006
Walić to kurde lebele! Dokładnie tak myślę. Podejrzewam, że iluzoryczna ilość czegokolwiek pojawiającego się w mediach, jest nie związana z konkretnym celem propagandowym. Jednak ja nie różnicuję między dobrą a złą propagandą. Dla mnie jest zawsze zła, bo obiektem docelowym jest osobowość sterowna/podatna/submisyjna/chuj wie jak to jeszcze nazwać, a więc z punktu widzenia wolnościowca, do niczego nie przydatna. Bo co z tego, że nawijka libowa znajdzie poparcie wśród lemingów? Wtedy będzie to lib-leming, nikt ponad. Na krótką metę to dobrze, ale na dłuższą - źle rokuje. Bo leming to leming, czy ma na koszulce Rothbarda czy Lenina. To w wielu przypadkach znaczy tyle, co nic.

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Jezus Maria, jakby lemingi zaczęły nosić Rothbarda na koszulkach, to bym się chyba do Częstochowy na klęczkach przeczołgał, dziękując Bogu i błagając o przebaczenie.

Szynka

Złota szynka wolnego rynku.
1 209
2 055
Ja nie wiem czy ubecki pomiot. Fakt, była mocno promowana na początku na Onecie i na 100% to było ustawione. Ale jak już kolorowa prasa podłapała temat, to nic więcej nie trzeba było robić. Tak to po prostu działa. Zauważcie, że ta kobieta dorobiła się u nas dedykowanego wątku. To też ktoś zaplanował? :)

D

Deleted member 427

Guest
Wg mnie służby z przyszłości stworzyły Natalię Siwiec i wysłały w przeszłość, by uratowała... zaraz, to nie ten film.

tomislav

4 777
13 006
Doskonałe pytanie!!
No, ktoś podjął decyzję, by ją wyłowić z tłumu. Na trybunach było od groma o wiele ładniejszych kobiet itd. W mig stała się cwelebrytką.

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Jednak ja nie różnicuję między dobrą a złą propagandą. Dla mnie jest zawsze zła, bo obiektem docelowym jest osobowość sterowna/podatna/submisyjna/chuj wie jak to jeszcze nazwać, a więc z punktu widzenia wolnościowca, do niczego nie przydatna. Bo co z tego, że nawijka libowa znajdzie poparcie wśród lemingów? Wtedy będzie to lib-leming, nikt ponad. Na krótką metę to dobrze, ale na dłuższą - źle rokuje. Bo leming to leming, czy ma na koszulce Rothbarda czy Lenina. To w wielu przypadkach znaczy tyle, co nic.
Coś w tym jest. Jednocześnie jednak to samo myślę o ludziach, którzy ferują wyroki na podstawie trzech anegdot ze swojego życia, zasłyszanej ploty i przypadkowych intuicji. Skąd ja mam wiedzieć, czy Tobie albo Krzysiowi w akapie nie odwali i nie postanowicie spuścić komuś wpierdolu, bo wywiesił kartkę w sklepie, "patrzy w dal" i nie odpowiada na zaczepki, ma na nazwisko "Siwiec", pojawił się w kolorowym piśmie, więc na pewno ubek, wypuścił wirtualną walutę, więc na pewno antybanknotowy agent itp itd. Już wolę leminga (szczególnie bezideowego).

Jakoś wyjątkowo mnie wkurwia antyintelektualizm i obiektywizowanie swoich z sufitu wziętych przeczuć. Widzę tego zresztą naokoło dużo więcej niż faktycznego ślepego posłuszeństwa. Nie obserwuję wokół siebie spontanicznych odruchów poparcia dla władzy. Wszyscy na nią klną, ale z absurdalnych punktów widzenia, co demaskuje katastrofalny brak intelektualnego rygoru w myśleniu. I to jest właśnie główny problem.

Ostatnia edycja:

Alu

Well-Known Member
4 634
9 696
Ustawka z fotografem na meczu, sztuczne cycki, okładka do playboya i jakoś to się kręci. Nawet jeśli ktoś jej pomógł, to myślę że raczej na zasadzie "Natalka chce zostać celebriti" a nie "Potrzebujemy jej by kontrolować lemingów".

Ostatnia edycja:

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 881
12 264
Połączmy ten temat z "Reptilianizmem" dla zoptymalizowania mindfucka. Laska stara się ze wszystkich sił sprawiać wrażenie, że lubi węża.

tomislav

4 777
13 006
Skąd ja mam wiedzieć, czy Tobie albo Krzysiowi w akapie nie odwali i nie postanowicie spuścić komuś wpierdolu, bo wywiesił kartkę w sklepie, "patrzy w dal" i nie odpowiada na zaczepki, ma na nazwisko "Siwiec", pojawił się w kolorowym piśmie, więc na pewno ubek, wypuścił wirtualną walutę, więc na pewno antybanknotowy agent itp itd. Już wolę leminga (szczególnie bezideowego)..
Zabrzmiało mocno histerycznie, aż się prosi o intelektualny rygor ;)

BTW: Przede wszystkim, Siwiec to klasyczna cwelebrytka. Nie wiem, czemu jej tu reklamę robimy. Gazda zapytał, może trzeba było odpowiedzieć: to laska z trybun, ino nie ruda, EOT. To, czy ktoś ją pchnął w górę, nie ma większego związku z moim postem powyżej. Siwiec to tylko cwelebrytka i jeśli nawet jest spokrewniona z Mareczkiem, nie byłoby to dla mnie żadną rewelacją, choć Claude postawił ciekawe pytanie.

Na marginesie: Nie wiem zresztą, czy zaprzeczanie post-okrągło stołowej rzeczywistości znajomych królika, ma jakiś większy sens, ale być może łatwiej wtedy żyć, czy co?

D

Deleted member 427

Guest
Nie wiem, czemu jej tu reklamę robimy.

To ja ci powiem czemu. Bo ona zrobiła prawdopodobnie więcej pozytywnego na odcinku promowania broni palnej w III RP niż wszyscy libertarianie kiedykolwiek w historii tego kraju :)

OP
OP
GAZDA

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
To ja ci powiem czemu. Bo ona zrobiła prawdopodobnie więcej pozytywnego na odcinku promowania broni palnej w III RP niż wszyscy libertarianie kiedykolwiek w historii tego kraju :)
a co konkretnie powiedziała o broni, poza tym że lubi se postrzelać?

D

Deleted member 427

Guest
No to, że uwielbia se postrzelać. I ma tatuaż z bronią:

9448e7b082e37b6ab2eec35ec777debe8e2f609b

6cc7678eff9e4aa648e454cc0749a0ffb1e2d24a

Do góry Bottom