Natalia Siwiec - ubecki pomiot czy kobieta znikąd?

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Fajna dupa. Gazdo, masz przecież internet, wyguglaj se - podpisana przecież.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 881
12 264
W miarę ładna kobieta, chociaż z jakieś przyczyny mnie ni pociąga, widać nie mój typ. Cycki ma chyba trochę sztuczne, usta też jakieś napompowane, w ogóle jakaś taka mocno plastykowa lalunia, za mocno jak dla mnie. Tak na marginesie, łeb można zawsze przefarbować za 10 zeta :) Mnie ona bardzo intryguje ze względu na fakt, że do zarzygania ją promują na onecie (być może w innych miejscach też ale tam już nie docieram). Ciekawi mnie ile taka akcja kosztuje i czy się płaci w gotówce, czy trzeba obciągać właściwym osobom. Sam numer z "wypaczeniem" na meczu nie jest nowy:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pamela_Anderson
Latem 1989 wybrała się ze znajomymi na mecz futbolowy. Podczas przerwy, na stadionowym telebimie pokazała się jej twarz. Tłum żywiołowo zareagował na widok atrakcyjnej, 21-letniej dziewczyny[1

Till

Mud and Fire
1 070
2 288
na euro jakis reporter zrobił jej kilka ładnych zdjęć na trybunach.

Założę się, że to była ustawka. Po prostu córunia kogoś wpływowego zachciała popularności i media dostały zlecenie. Za każdym razem, gdy w tym szambie zwanym III RP, ktoś nagle znikąd staje się popularny w mediach, zadaję sobie pytanie: ciekawe, czyj to pomiot?

adamus

Member
44
54
Gadasz jak michnikoid. Rzuć jeszcze tekst o zawistnych Polakach-cebulakach i będziesz spełniony.
Myślę że cebulak to ma szersze horyzonty od ciebie. Nie stara się on być taki offowy jak ty . Ale rozumiem, lubisz negowanie wszystkiego bo nie wymaga to dużej sprawności intelektualnej no i niskim kosztem można się dowartościować.

D

Deleted member 4476

Guest
To niech zostanie jedynką na liście PL

a nie
Chciałam startować do europarlamentu, ale plan został zaburzony przez moje projekty. Z drugiej strony chęci było bardzo dużo, ale niestety musiałam odmówić. Mówimy tutaj oczywiście o listach lewicy. Na razie muszę sobie jednak odpuścić, ale powiem szczerze, że chciałabym w przyszłości coś takiego przeżyć. Polski Sejm mnie nie interesuje, tutaj jest mało ciekawych rzeczy. W Brukseli dzieją się jednak fajniejsze rzeczy, można zdobyć o wiele więcej doświadczenia, poznać fajniejszych ludzi
Chyba, że PL planuje w przyszłości jeszcze ciekawsze koalicje wyborcze ;)

Właściwie to z okazji tego "newsa" (o jej niekandydowaniu) o niej usłyszałem. Nadal nie wiem czym się zajmuje, jakimiś projektami. Chciałaby też poznać fajnych ludzi w Brukseli. Fajnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
  • Like
Reactions: Alu
Do góry Bottom