GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 166
co to za jedna?
wydzielone z "Kobiety i broń palna" - mod
wydzielone z "Kobiety i broń palna" - mod
Tzw. "celebrytka"co to za jedna?
w wikipedii nic nie było googel pokazał ino fotki i jakieś niewiadomo co pomyślałem że szybciej sie dowiem klasycznie pytając...Fajna dupa. Gazdo, masz przecież internet, wyguglaj se - podpisana przecież.
na euro jakis reporter zrobił jej kilka ładnych zdjęć na trybunach.
boli was czyjaś popularność?
Myślę że cebulak to ma szersze horyzonty od ciebie. Nie stara się on być taki offowy jak ty . Ale rozumiem, lubisz negowanie wszystkiego bo nie wymaga to dużej sprawności intelektualnej no i niskim kosztem można się dowartościować.Gadasz jak michnikoid. Rzuć jeszcze tekst o zawistnych Polakach-cebulakach i będziesz spełniony.
Sputnik napisał:Lubi strzelać z szotgana i sig sauera a magnum za ciężkie, ujdzie w tłoku.
Chyba, że PL planuje w przyszłości jeszcze ciekawsze koalicje wyborczeChciałam startować do europarlamentu, ale plan został zaburzony przez moje projekty. Z drugiej strony chęci było bardzo dużo, ale niestety musiałam odmówić. Mówimy tutaj oczywiście o listach lewicy. Na razie muszę sobie jednak odpuścić, ale powiem szczerze, że chciałabym w przyszłości coś takiego przeżyć. Polski Sejm mnie nie interesuje, tutaj jest mało ciekawych rzeczy. W Brukseli dzieją się jednak fajniejsze rzeczy, można zdobyć o wiele więcej doświadczenia, poznać fajniejszych ludzi
Myślę że cebulak to ma szersze horyzonty od ciebie. Nie stara się on być taki offowy jak ty . Ale rozumiem, lubisz negowanie wszystkiego bo nie wymaga to dużej sprawności intelektualnej no i niskim kosztem można się dowartościować.
Nadal nie wiem czym się zajmuje, jakimiś projektami.
Nadal nie wiem czym się zajmuje, jakimiś projektami.