Mały mityng libnetu w Poznaniu przy piwie

Czy zamierzasz przyjechać na piwo 18-19 czerwca w Poznaniu?

• Total voters
    13
OP
OP
tolep

tolep

five miles out
8 581
15 480
Ja bym w ogóle nie podczepiał libnetu do tego wydarzenia. Po co robić zamieszanie? Jest zjazd kolekcjonerów broni, może będą tam ludzie stąd, ale jedno z drugim ma mało wspólnego.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 874
12 261
No to nie podczepiamy. Jest to atrakcja, dla której warto przyjechać nawet z daleka by sobie pomacać zabaweczki, natomiast później można iść się nawalić w koszernym towarzystwie. Jak kogoś nie interesuje broń to może wpaść w drugiej części dnia bezpośrednio na piwko.

OP
OP
tolep

tolep

five miles out
8 581
15 480
Tam? Na zlot kolekcjonerów? To nie wydarzenie libnetu. Ale pewnie wpadnę. Jak już będzie blisko do niego, to możemy się zgadać.

Ale poza tym pracę nad złotem libnetu są mocno zaawansowane. ;-)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

D

Deleted member 427

Guest
Dostałem zaproszenie od Karola Nowackiego aka Oreł, będę gadał o broni palnej w Ameryce. Nie wiem, jak to będzie wyglądało, ale gadać o broni palnej w Ameryce lubię, więc mogę coś tam powiedzieć. Umówiliśmy się na 12:00, z mojej strony nie sądze, żeby to trwało więcej niż 2 godziny. Potem spadam.

Volvek

Well-Known Member
797
1 919
Raczej pytałem o spotkanie u Cieka. :D

Jak coś tam ustalicie i będzie to weekend, to jestem chętny.

Oreł

Well-Known Member
574
465
Prelekcja kawadora o 12 w sobotę.

2. Jak nietrudno się domyślić, zlot kolekcjonerów broni nie jest imprezą libertariańską, nie mam pojęcia kto tam będzie.

Z całą pewnością będzie znaczna liczba funkcjonariuszy rozmaitych służb państwowych, zalecam ostrożność w rozmowach o libertariańskich rozrywkach toczonych w obecności nieznajomych na terenie zlotu.

Triss

libertarian pitbull
107
459
Na zlot kolekcjonerów tak czy owak się wybieram, więc jeśli będziecie chętnie dołączę później na piwo, ewentualnie siedem ;)

• Like
Reactions: Alu
OP
OP
tolep

tolep

five miles out
8 581
15 480
Event Oreła jest na pejsie. Tam jest napisane. To nie zlot libnetu, ale możemy się przy okazji tego eventu spotkać.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 874
12 261
Impreza Oreła już w ten weekend. Po przemyśleniu sprawy doszedłem do wniosku, że nie ma sensu jechać do mnie do chaty, tylko można piwo wypić na miejscu zlotu lub w okolicy. Planuję być w sobotę od 10 rano. Gdyby ktoś inny niż ludzie, którzy wypełnili ankietę chciał się spotkać w trakcie to proszę o PW.

Do góry Bottom