kompowiec
freetard
- 2 580
- 2 646
zaczynam regularnie śledzić wypady forumowe, jak któryś będzie choć trochę bliżej to bardzo chętnie wpadnę/ się wpiszę - bo niestety, jestem bliżej rejonów krzysia niż tolepa/cieka.
Wstępnie rozmawialiśmy, że spotkamy się znów i zgramy spotkanie z imprezą strzelecką Oreła odbywającą się w jakiś weekend na strzelnicy w Poznaniu, skąd można podjechać zbiorkomem nad pobliskie jezioro na imprezę w plenerze. Nad jeziorem jest jakiś motel / kemping, gdzie można zaklepać nocleg, więc impreza ta zastąpiłaby kulejący temat ogólnopolskiego zlotu, który został chyba zupełnie porzucony przez osobę deklarującą się do organizacji. Tolep poda niedługo szczegóły.
Z tego co widzę, możliwy termin to 18-19 czerwca, gdzie zgodnie z rozpiską stowarzyszenia Oreła odbywać się będzie I Zlot Kolekcjonerów Broni w Poznaniu. Czyli będzie można sobie pomacać zabaweczki, a później się narąbać. Na miejsce tego zlotu i nad jezioro dociera się zbiorkomem w jakieś 20 minut z dworca PKP w Poznaniu. Obok jeziora jest jakaś knajpka serwująca posiłki, piwo itp. itd. a jak ktoś chce to i pizzę dowiozą, bo to wciąż teren miasta. Mieszkam niedaleko to bym przywiózł jakiegoś grilla i by się zrobiło kiełbaski.
"wyższy poziom", to taki, że nawet K.Hołowczyc miał problem, żeby dobrze mnie poprowadzić.W Poznaniu oznakowanie zawsze było na poziomie wyższym
Nie było czasu na zakup nowej i dlatego, ale on ma miły głos, no i rajdowcem jest Mnie prowadzi inny mężczyzna, ale z jakiej firmy czy jaka nazwa to nie wiem, rzadko mnie takie sprawy interesują, ale jest super, wszystko dokładnie mówi i prowadzi zawsze do celu
Ja też nie wiem więc nie mogłem wspomnieć o twojej nawigacji, pisałem o OSM. Ew. jeszcze jest garmin ale on 600 zł kosztuje chyba (w stacjonarnych sklepach) ale przynajmniej można sobie mapy z OSM ładować co jest dożywotne.Nie wiem jaką mam nawigację, myślę, że nie jest darmowa jak to określiłeś,
Ja mogłabym żyć w jaskini, albo dżungli, najlepiej w epoce kamienia łupanego.