Macie facebooka?

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 111
Na wiki o osobowości unikającej napisali, że taka osoba jednak chce relacji interpersonalnych i być akceptowaną. Czyli taka osoba, w realu nieśmiała, może to sobie po części zastąpić przez net w tym m.in. przez FB.
Inną sprawą są ludzie, którzy naprawdę nie lubią za bardzo tych "relacji interpersonalnych".

M

Matrix

Guest
Madlock napisał:
Na wiki o osobowości unikającej napisali, że taka osoba jednak chce relacji interpersonalnych i być akceptowaną. Czyli taka osoba, w realu nieśmiała, może to sobie po części zastąpić przez net w tym m.in. przez FB.
Inną sprawą są ludzie, którzy naprawdę nie lubią za bardzo tych "relacji interpersonalnych".

Masz fejsa ? To jesteś normalny. Chcesz pogadać idt....tak zwyczanie, a nie popisy na forach :)

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 111
Ja lubię zarówno pisać jak i rozmawiać, ale na konkretne tematy. Lubię też prywatność, oddzielenie strefy prywatnej od jawnej jest dla mnie ważne, nie lubię rozmawiać na tematy prywatne z tymi, których to nie dotyczy.
Pewnie mógłbym coś tam popisać na profilach tematycznych, ale odrzuca mnie forma, ja pamiętam jeszcze listy mailowe. Tak jak wolę często w grze przejrzystą grafikę 2D od super realistycznego 3D, w którym jak by nie kręcić kamerą to i tak widać mniej niż w widoku 2D, a żeby zobaczyć istotne dla gry rzeczy musisz się dłużej przypatrywać.
No i nie chcę się uzależniać, bo wiem jak potem ciężko coś takiego rzucić. Wiem też, że takie serwisy stopniowo wymagają podania więcej prawdziwych danych. Nie mam zamiaru pilnować ich regulaminów. Na takim SpiderOak podobno nie wiedzą co u nich trzymam, ale pewnego dnia może się okazać, że jednak FBI ich przycisnęło i to co przedtem się nie dało, teraz jakoś się da. Dlatego trzymam tam dane szyfrowane po swojemu i nie muszę śledzić ich polityki prywatności. Nie chcę też im nabijać kabzy za takie praktyki jakie uprawiają (przykładowo z tymi mailami).
Uff, teraz chyba już wszystko.

Lukasevic

Member
145
4
GAZDA napisał:
dokadnie też tak to widze, fb niezbyt wiele mi dawał, ino co chwile jakieś powiadomienia że ktoś coś tam ugrał w jakiejś kretyńskiej gierce, abo skomentował komuś fotke itd... ważne rzeczy sie tam gubily w tych bzdurnych powiadomieniach...

teraz podobno jest więcej możliwości w ustawieniach by ten problem wyeliminować, ale jakoś nadal nie rejestruje sie ponownie...

Ja mam konto i w sumie aktywnie korzystam, mam dodane do tego jakieś blogi, stronki, jakieś profile i jest to wygodne bo na bieżąco sobie przeglądam, do tego korzystam z chatu i skypa. Jak ktoś mnie wkurwia jakimś spamem albo swoim debilizmem to wypieprzam albo zmieniam jakieśtam opcje żebym nie widział co tam jest. Żadnych aplikacji, a jak coś przypadkiem włączę to od razu usuwam.

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 504
Fejsa mam chyba tylko po to, żeby można było lajkować bloga. Sam portal jakoś mnie odrzuca, nie lubię tam przebywać, nie czuję tego klimatu...

Do góry Bottom