ford
Active Member
- 314
- 33
i czy używacie aktywnie?
Szynka napisał:Ja nie miałem i nie mam. Natomiast zjeby z mojego kierunku wszystkie informacje dot. studiów tam wrzucają i czasem mnie korci, żeby się zarejestrować.
Mam dobrego kumpla, który mnie informuje o ważnych sprawach.Pech. Gorzej jak macie forum i nikt z niego nie korzysta. A wykładowcy czy jakiemuś asystentowi nie chce się wrzucać ważnych informacji na stronę wydziału?
Nr telefonu?Co innego podać osobie którą znamy od 30 minut a z którą koniecznie chcielibyśmy kontynuować znajomość?
zygfryd napisał:Na i2pbote: Zero.
Która dziewczyna poda ci numer telefonu po pierwszym spotkaniu?
Ja czasem podaję, a raczej podawałamzygfryd napisał:Która dziewczyna poda ci numer telefonu po pierwszym spotkaniu?
Nie no niektóre podają, ale zazwyczaj jednak trzeba zrobić bardzo dobre wrażenie. Wynika to z tego, że telefon nie pozwala w wygodny sposób spławiać osób niepożądanych. A co chwilę dzwoniący telefon irytuje.Nene napisał:Ja czasem podaję, a raczej podawałamzygfryd napisał:Która dziewczyna poda ci numer telefonu po pierwszym spotkaniu?
Też używam, ale jesteśmy w mniejszości, teraz jestem ciekawy motywacji dlaczego tak się tutaj dzieje.tosiabunio napisał:Mam i używam. I co z tego wynika?