Avx
Active Member
- 831
- 186
Policja Chorwacji wycofala sie z Dunaju i rozpoczyna sie osadnictwo, na razie z uzyciem rzecznych barek
No tak, ale może by tak jakieś źródło?
to chyba mocno filtrujący i personalizowane newsy bo mnie jakoś się nie ukazały dzięki w każdym razie.google news działa
keywordy "liberland croatia police"
http://www.total-croatia-news.com/p...a-progress-report-from-president-vit-jedlicka
Bo mają zbyt mały teren, przecież te kilka km/2 które mają są wielkości mojej dzielnicy.. założę się że w takim hutt river byłoby z tym nieco trudniej.Od początku było wiadomo, że żaden akap tam nie powstanie i to nawet nie wina Jedliczki tylko praktyki.
Załóżmy że szedłby tam handel dragami albo bronią, to nie pożyją 5 minut
to jak jedzie ktoś z tego forum walczyć o niepodległość liberlandu i być zapamiętanym jako ojciec założyciel tak jak jefferson?
to jak jedzie ktoś z tego forum walczyć o niepodległość liberlandu i być zapamiętanym jako ojciec założyciel tak jak jefferson?
Jak Jedliczka mi zapłaci. Najemnikom się płaci.
bezpaństwowcem to se moge być za friko, nie potrzebna mi do tego jakaś karta legolandu za 5k$GAZDA mógłby być w końcu bezpaństwowcem - miałby kartę liberlandu a że jest aktualnie tylko mikronacją to nikt by mu takiego paszportu nie uznał.