Kostka - plecak - kult czy tandeta, coś innego?

C

Cngelx

Guest
Spróbuj nike. Poprzednie zdzierałem kilka sezonów. Ostatnio kupiłem nowe i zobaczę.
Jeśli chodzi o Nike to nie mam najlepszego zdania o produktach tej firmy. Jedyna rzecz Nike co mi się zbyt szybko nie zniszczyła to t-shirt, chociaż to może dlatego, że był kupiony w DE, a nie w PL.... Z firm odzieżowych gorsze (jak dla mnie) produkty ma tylko Adidas.

Zapewne też nie do końca mnie zrozumiałeś ;). Chcę całkowicie zrezygnować z obuwia typowo sportowego, na rzecz czegoś, co będę mógł mieć na nodze przez wiele dni, robiąc przy tym wiele km piechotą. Reebok, Nike to raczej marki dla ludzi, co kopią gałę przed blokiem.

BTW: Znowu off-top. Miało być o plecaku, jest o butach :D

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 881
12 264
pLT zobacz na coś takiego jak buty biegowe w wersji przełajowej, np. Salomony. Ja mam wersję trail z siatką od góry i zajebiście się sprawdza w terenie jak idę na lekko, bo szybko wysycha i ogólnie nie jebie w nich syra aż tak mocno, co ma swoje zalety jak się śpi w namiocie bez uprzedniego prysznica :) Jak lubisz glany, to ciekawym rozwiązaniem na letni sezon są jungle boots, w których giry też się nie gotują dzięki bocznym wywietrznikom, tylko lepiej od razu łapać kontrakty.

C

Cngelx

Guest
Buty, które nazywasz "biegowymi" to właśnie chyba to do czego się przymierzałem.
Jungle boots to opcja, która mi się jeszcze bardziej podoba. Jednak wydaje mi się, że chodząc w takich butach "na co dzień" wyznaczyłbym nowe granice hipsterstwa.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
do łażenia w lecie lubie trampki... te od konwersa nawet kilka lat wytrzymują... dobrze mi sie chodzi czy to w mieście czy w górach po lesie, bez problemu przechodziłem przez całe tatry z liptowa na podhale...

Hitch

3 220
4 877
A co to jest to hipsterstwo?

Robienie z siebie pretensjonalnego pseudo-artystytycznego pajaca dla łechtania swojego taniego, pustego, żądnego cudzej uwagi ego :)

hipster.jpg

Ale wariantów jest trochę więcej niż na obrazku :)

Do góry Bottom