Kostka - plecak - kult czy tandeta, coś innego?

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 522
Ja przez czas liceum wykończyłem 2 kostki, do szkoły i na wyjazdy, a służyły dosłownie do wszystkiego: plecak - wiadomo, poduszka, koc, krzesło, sanki, worek na chrust i końcowo podpałka do ogniska ;)

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Kiedyś chciałem mieć taką kostkę, bo też chciałem "przynależeć". Ostatecznie nigdy nie miałem i dobrze, bo jak się to nosi tylko dla przynależenia do metali czy czegoś tam, to jest to tandeta. Mogę sobie dzisiaj z dumą powiedzieć, że uniknąłem głupiego pozerstwa w młodości, ale byłem blisko, bo dla jednej metalówy co mi się podobała chciałem zgrywać trv metala :) (metalu akurat słuchałem sporo ale stereotypowym "metalem" nigdy nie byłem).

Jako praktyczny plecak... czemu nie.

aga242

New Member
4
1
kiedyś to może jeszcze fajnie wyglądało bo nie było to tak popularne, ale teraz to już noszą bo takie jest modne ..

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 881
12 264
Ah, to źle doczytałem. W każdym razie pamiętam to z lat 90-tych, straszny syf :)

Caleb

The Chosen
511
271
Miałem (zielony), bo mi się podobał w liceum. Nigdy nigdzie nie chciałem przynależeć - może poza Forum Libertarian LOL :p

C

Cngelx

Guest
A ja jesienią i zimą glany, które są zajebiste. Wiosną i latem reeboki, ale wymienię je na coś innego, bo są chujowe.

OP
OP
Sniezny

Sniezny

Urodzony Buntownik
139
5
No dziękuję za wszystkie odpowiedzi, a teraz pozwolę sobie wyrazić moją opinię. Uważam że kostka jest niezła, dość mocna pomijam kwestię kultu gdyż to osobiste odczucie każdego co jest dla niego kultowe, myślę że ma w sobie nutę kultu, po latach wciąż jest w niezmienionej chyba postaci ale wolę sportowe plecaki, lepiej się z nimi czuję, mają wiele kieszeni co jest ważne dla takiego strasznego bałaganiarza jak ja, nie jestem pewny czy kostka by mi się sprawdziła, jakoś nie bardzo pasuje do mojego stylu.

Do góry Bottom