C
Cngelx
Guest
A po co?Mój błąd w takim razie. Ja jestem za budowa czegoś większego
A po co?Mój błąd w takim razie. Ja jestem za budowa czegoś większego
Bo żyjesz w libowej krainie fantazji, gdy tymczasem w rzeczywistości wcielamy w życie hasło "Ein Volk, einMy? Ja sobie z nikim konfederacji nie robię.
Wcielacie?Bo żyjesz w libowej krainie fantazji, gdy tymczasem w rzeczywistości wcielamy w życie hasło "Ein Volk, einReichRzeczpospolita, einFührerPremier"
Wcielamy, Pampi, wcielamy. Jak chociaż kompa zasilasz z gniazdka, ba, jak go w ogóle kupiłeś, to już możesz śmiało nazywać się wspierającym te wiekopomne projektyWcielacie?
Czyli jakbym był zmuszony do płacenia haraczu mafii wołomińskiej i oni ostrzeliwywaliby się z gangsterami z Pruszkowa, to mógłbym powiedzieć, że jestem w stanie wojny z mafią pruszkowską?Wcielamy, Pampi, wcielamy. Jak chociaż kompa zasilasz z gniazdka, ba, jak go w ogóle kupiłeś, to już możesz śmiało nazywać się wspierającym te wiekopomne projekty
Spokojnie mógłbyś powiedzieć, że wspierasz wołomin, a jak ja bym był z pruszkowa, to spokojnie bym cię odjebał jako takiego wspierającego, jeśli oczywiście byś nie zechciał wspierać mnie (nas?). Czyli w zasadzie ja byłbym w stanie wojny z tobą, a nie jestem pewien, czy 2 podmioty mogą być w stanie wojny jednostronnej, że jeden jest, a drugi nie Tak czy inaczej, byłoby do dupy, a ty miałbyś przesrane, czyli dokładnie tak jak terazCzyli jakbym był zmuszony do płacenia haraczu mafii wołomińskiej i oni ostrzeliwywaliby się z gangsterami z Pruszkowa, to mógłbym powiedzieć, że jestem w stanie wojny z mafią pruszkowską?
Jestem za.
Trzeba pamiętać że Wielkie księstwo Litewskie z którym stworzyliśmy RON - to dzisiejsza Białoruś.