Norden
Well-Known Member
- 723
- 901
To sobie zweryfikuj przykładową osobę z art. i sprawdź w wikipedii do których fundacji należy. Potem wejdź na stronę fundacji i sprawdź oficjalne źródła finansowania.
Tak jest w Twoim rozumowaniu, bo niemal każdego traktujesz jak komucha (być może tak generalizując masz rację, a być może dajesz się ponieść emocjom). Potem przeprojektowujesz to na innych, w tym konkretnym przypadku na demo-globalistów.co soros właściwie z tego ma że daje kase jakimś komuchom by demonstrowali przeciwko innym komuchom?
nie mówię że wolnapolska to jakieś złe źródło
Mogą być przesłanki. Ale jakieś w miarę uchwytne.
Poseł Pawłowicz raczej lubiłem za śmieszkizm i jazdę po bandzie, ale teraz to sobie już nagrabiła u mnie.
View attachment 742
nie, pytam o to co taki soros ma z finansowania komuchów którzy demonstrują przeciw innym komuchomPytasz o dowody przepływu środków?
Ideę fixe... Resztę sobie dopowiedz, dla mnie to oczywiste oczywistości...nie, pytam o to co taki soros ma z finansowania komuchów którzy demonstrują przeciw innym komuchom
próbuje w ten sposób uchronić swe inwestycje przed interwencjonistyczno protekcjonistycznymi komuchami z pisu co lubio nacjonalizowac bo obcy kapitał jest zły?Resztę sobie dopowiedz, dla mnie to oczywiste oczywistości...
Słuchajcie a skąd oni mają kasę na takie codzienne pajacowanie na terenie całej Polski? Przecież to już trwa wiele tygodni.
Odpowiem pytaniem na pytanie. A co mają politycy z przynależności do Skull & Bones? Co mają z biegania nago po lesie w trakcie rytuałów Bohemian Grove? O to mógłbyś też zapytać, a przecież w poprzednich mailach piszemy o czymś tak przyziemnym, jak czerpanie geopolitycznych, finansowych i ideologicznych korzyści z siania ogłupiających demo-pierdół.nie, pytam o to co taki soros ma z finansowania komuchów którzy demonstrują przeciw innym komuchom
no ale przecie oni demonstrują przeciwko komuchom co też demopierdoły siejo i podobną ideologie mają, dlatego mi sie to mało sensowne wydaje, przecie narzędzie które lobbyiści używają do realizacji swoich interesów nadal istnieje ino obsługa sie zmieniła... chyba taniej opłacić nową obsługe i mieć spokój, chociaż nei wiem jak sie koszty przedstawiają może faktycznei do jakiegoś poziomu można inwestować w starą obsługe bo jednak taniej wychodzi...Odpowiem pytaniem na pytanie. A co mają politycy z przynależności do Skull & Bones? Co mają z biegania nago po lesie w trakcie rytuałów Bohemian Grove? O to mógłbyś też zapytać, a przecież w poprzednich mailach piszemy o czymś tak przyziemnym, jak czerpanie geopolitycznych, finansowych i ideologicznych korzyści z siania ogłupiających demo-pierdół.
faktycznie jak wyżej pisałem wygląda to bez sensu, ale jako że nowa obsługa to pojeby pierdolacy bzdury ze obcy kapitał i polske wykupio, takim trza może dać więcej w łape na początku...GAZDA, ludzie bardzo często zachowują się irracjonalnie, nawet z pozycji władców świata. Często są to decyzje i zachowania tylko z pozoru irracjonalne.
Nie. Być może z początku trochę tak. Na (Euro)Majdanie było więcej przypadkowych, a tu banda starych ORMOwców, UBeków, WiSIorów i marksistowskich popłuczyn. Przypadkowi nie dają się w to wciągnąć.A swoją drogą czy Wam KOD nie kojarzy się z Majdanem?