tolep
five miles out
- 8 579
- 15 476
Tak se zakładam temat śmieszkowy dla ogórków, jarubasów i innych tam komorodudowskich.
Do hydeparku się chyba nadaje
Do hydeparku się chyba nadaje
Brakuje Kukiza i Bronka.
Budowa obwodnicy ruszyła, bo przyjechał Komorowski? Internauci oburzeni
Jacewo pod Inowrocławiem stało się wczoraj potiomkinowską wioską. Z okazji wizyty Bronisława Komorowskiego na plac budowy obwodnicy wjechały ciężarówki i koparki. Gdy kandydat na prezydenta przemawiał, sprzęt pracował pełną parą. Pół godziny później zostały trzy pojazdy - relacjonują internauci. Firma budowlana przyznaje, że budowa pełną parą ruszy dopiero za 2-3 miesiące.
Już zadziałała cenzura czerwonych skurwysynów. TVN zgłosiło naruszenie praw autorskich, z publicznego wystąpienia.
na fejsie Pitu Pitu jest.
Mylisz się fat... o ile ja wiem to właśnie heraldycznie powinno być czerwony otok i biały środek...Najbardziej rozpierdalają mnie te kotyliony w barwach Indonezji na końcu
„Kokardki państwowe (narodowe) polskie okrągłe mają mieć:
1) środek (serce) biały objęty kołem czerwonem poza którem na zewnątrz jest jeszcze biały otok albo
2) kokardka narodowa polska ma mieć tylko środek (serce) biały otoczony na zewnątrz barwą czerwoną (cynober).
Kolor bowiem biały jako zastępujący godło Orła białego musi być zawsze na pierwszem miejscu drugie miejsce przypada barwie tarczy t. j. barwie czerwonej”. – hasło Kokarda Narodowa – Encyklopedia „Gutenberga” – 1931 r.
Pisać nie potrafi, to nie dziwota, że i na kokardach się nie zna... ale jak widać się już nauczył więc in plusNo to na stronie wikipedii mamy np. taki widok: