Kampania prezydencka 2015 ogólnie - pozostałe przypały i odpały

tolep

five miles out
8 579
15 476
Tak se zakładam temat śmieszkowy dla ogórków, jarubasów i innych tam komorodudowskich.

Do hydeparku się chyba nadaje ;)

Szynka

Złota szynka wolnego rynku.
1 209
2 055
Nie wiem czy jest nieśmieszkowy wątek o kampanii wyborczej, więc wklejam tutaj:
comment_HATUVzhVZzUQBUFVSQAPMF5oqremgk4t.jpg

Brakuje Kukiza i Bronka.
Zakładając nawet, że Kukiz by odpowiadał podobnie jak Bronek, to:
6/10 kandydatów chce likwidacji ZUS (choć tylko 5/10 jest przeciwko przymusowi emerytalnemu)
5/10 kandydatów chce powszechnego dostępu do broni palnej.

Inna sprawa, że np. taki Marian Kowalski jest przeciwko obowiązkowemu ubezpieczeniu zdrowotnemu a jednocześnie chce finansować służbę zdrowia z podatków...
W każdym razie do broni można już przekonywać lemingów argumentując, że połowa kandydatów chce powszechnego dostępu :p

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 521
http://wiadomosci.wp.pl/kat,130496,...ternauci-oburzeni,wid,17474510,wiadomosc.html

Budowa obwodnicy ruszyła, bo przyjechał Komorowski? Internauci oburzeni
Jacewo pod Inowrocławiem stało się wczoraj potiomkinowską wioską. Z okazji wizyty Bronisława Komorowskiego na plac budowy obwodnicy wjechały ciężarówki i koparki. Gdy kandydat na prezydenta przemawiał, sprzęt pracował pełną parą. Pół godziny później zostały trzy pojazdy - relacjonują internauci. Firma budowlana przyznaje, że budowa pełną parą ruszy dopiero za 2-3 miesiące.

budowa_625.jpeg

OP
OP
tolep

tolep

five miles out
8 579
15 476
Cześć, Lepper. Schudłeś ostatnio.
http://wiadomosci.onet.pl/opzz-rior...wej-partii-i-poparcie-dla-pawla-kukiza/8bxr76

OPZZ RIOR ogłasza powołanie nowej partii i poparcie dla Pawła Kukiza
Powołanie nowej partii politycznej - Ruchu Społecznego Rzeczypospolitej Polskiej - i poparcie dla Pawła Kukiza w majowych wyborach prezydenckich ogłosił w Warszawie szef Ogólnopolskiego Porozumienia Związków Zawodowych Rolników i Organizacji Rolniczych Sławomir Izdebski.

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 382
Najbardziej rozpierdalają mnie te kotyliony w barwach Indonezji na końcu :D
Mylisz się fat... o ile ja wiem to właśnie heraldycznie powinno być czerwony otok i biały środek...

„Kokardki państwowe (narodowe) polskie okrągłe mają mieć:
1) środek (serce) biały objęty kołem czerwonem poza którem na zewnątrz jest jeszcze biały otok albo
2) kokardka narodowa polska ma mieć tylko środek (serce) biały otoczony na zewnątrz barwą czerwoną (cynober).
Kolor bowiem biały jako zastępujący godło Orła białego musi być zawsze na pierwszem miejscu drugie miejsce przypada barwie tarczy t. j. barwie czerwonej”. – hasło Kokarda Narodowa – Encyklopedia „Gutenberga” – 1931 r.

Do góry Bottom