Japy, które was drażnią

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
images

Tomasz Sommer. Moim zdaniem najbardziej wkurzający kanapowiec, nie lubię jego japy, stylu wypowiedzi itp. A najlepszy był podczas swoich wywodów nt. libertarian, że ateista nie może być libertarianinem z powodu relatywizmu moralnego albo że prawdziwy lib jest przeciwko aborcji i eutanazji, a Rothbard był za, ponieważ był żydem... Dobry był też jego artykuł nt. homoseksualizmu w którym stwierdził, że prawo dot. homosiów powinno być takie same jak dot. prostytucji, czyli same akty na terenie prywatnym powinny być legalne, ponieważ "nie da się tego wyplenić" (a nie dlatego, że nikt nie powinien się wpierdalać), ale powinno zakazać się "zarabiania pieniędzy na tym".

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Japa normalna, ale nie lubię tego uśmieszku stosowanego w poważnych wypowiedziach. Taki właśnie uśmieszek posiada Wipler i Sommer.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Robert_Christgau.jpg

Robert Christgau, krytyk muzyczny, sam siebie określił "naczelnym amerykańskim krytykiem rockowym", co już samo w sobie jest wyjątkowo bucerskie. Większość albumów, które ja uwielbiam, on zmieszał z błotem, z 90% jego recenzji się nie zgadzam, hejter rocka progresywnego i heavy metalu, pajac zapatrzony w The Beatles i w czarny rap, za którym ja akurat nie przepadam. Do tego jego japa po prostu drażni :).

Co prawda, ja akurat nie uważam "In The Court Of The Crimson King" za najlepszą płytę lat 70., ale kim trzeba być, żeby dać jej ocenę D+ (czyli szkolne 2+)? :mad:

OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Piter, wywaliłem stąd Billa, nie zasługuje na to. Masz 100% racji.

Ostatnia edycja:

Xynoslav

Paleoagentarianin, Transferysta
229
408
@Nene Zaszła pomyłka, wrzuciłaś dwie takie same foty.

EDIT:
Ups, jednak nie, muszę kupić chyba okulary, rzeczywiście podobieństwo olbrzymie. (różnica: na pierwszej foci nie ma ludzi)

Do góry Bottom