Japy, które was drażnią

GoldenColt

Well-Known Member
817
3 627
hqdefault.jpg

Największy lamus i lewak w historii Cartoon Network :D

Tu w wersji pro genderowskiej:
hqdefault.jpg

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Jak na geja to i tak nie tak źle.

Aż mnie korci, żeby brodacza wkleić... Ale nie chcę psuć sobie i innym apetytu.

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
seth-macfarlane-tux.jpg

Seth MacFarlane. Jak wpisałem w google grafika to statystycznie jedna morda na 100 na której nie ma tego uśmieszku. Japa twórcy chyba obecnie najbardziej przesiąkniętego lewacką propagandą serialu (przy tym trzeba powiedzieć, że całkiem niezłego) tak strasznie kojarzy mi się z holyłódzkim lewackim zakątkiem wzajemnego lizodupstwa i pseudo-politycznymi dyskusjami u Billa Mahera, że nie mogło tu go zabraknąć. Infoanarchizm górą :). Jak najbardziej piracić "dzieła" tych propagandzistów, większa szansa, że pójdą z torbami.

Ostatnia edycja:

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Przestańcie robić quizy i podpisujcie. Ja też mogę wkleić kila gąb, których nikt nie zna.

• Like
Reactions: Alu
OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Zmarł HRR Giger, jeden z dwóch moich ulubionych malarzy. Spadł ze schodów. Beznadziejny finał, myślałem, że skończy wessany przez jakąś wielką bio-waginę. Jego japa może drażnić, choć nie na tym zdjęciu.

Jak się dowiedziałem? Właśnie uciąłem sobie nie tak dawno temu drzemkę po porannej naradzie. Śniło mi się, że mała dziewczynka zabija mnie kawałkiem szkiełka, który znalazł potężny rottweiler. Gdy cięła nim mój brzuch, jej oczy zrobiły się duże i czarne. Wtedy chyba zacząłem jęczeć przez sen, więc obudziła mnie Żona i kilka sekund potem przekazała, że nie żyje Giger. Dżizas!

hr-giger-at-work1.jpg

Ostatnia edycja:

Hikikomori

少し変態
538
318
Zmarł HRR Giger, jeden z dwóch moich ulubionych malarzy. Spadł ze schodów. Beznadziejny finał, myślałem, że skończy wessany przez jakąś wielką bio-waginę. Jego japa może drażnić, choć nie na tym zdjęciu.

Jak się dowiedziałem? Właśnie uciąłem sobie nie tak dawno temu drzemkę po porannej naradzie. Śniło mi się, że mała dziewczynka zabija mnie kawałkiem szkiełka, który znalazł potężny rottweiler. Gdy cięła nim mój brzuch, jej oczy zrobiły się duże i czarne. Wtedy chyba zacząłem jęczeć przez sen, więc obudziła mnie Żona i kilka sekund potem przekazała, że nie żyje Giger. Dżizas!

hr-giger-at-work1.jpg

Post zupełnie nie trafiony do tematu, bo nie ważna jest japa Gigera, tylko japy, które malował. A te drażnią zupełnie inne ośrodki niż japy zapodawane tu wcześniej (nie licząc Catherine Ashton - ona wygląda jakby uciekła Hansowi z płótna).

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Rodzina Zastępcza i chyba najbardziej wkurwiająca para... Posterunkowy był chyba najlepszy z tego serialu, a reszta miała przebłyski dobrych poglądów jak np. Fronczewski czy serialowy Filip. Natomiast dwie dziewczynki, czyli murzynka i żółta febra nie miały nigdy dobrych myśli i w jednym odcinku nawet wybiły Filipowi z głowy jego wolnościowe odchylenie.

534fbfe7d17d3.jpg

Hitch

3 220
4 876
Posterunkowy był do dupy. I jako postać, i z racji tego, że w jego roli wystąpił Boberek, którego NIENAWIDZĘ.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Ale ukazywał w dobry sposób przeciętnego policjanta, który nic nie robi i tylko przychodzi po kanapki i ciasteczka.

D

Deleted member 4476

Guest
Mrozowska_podwojna_mama_3253140.jpg

Do ich potomstwa nic nie mam, ale sami wiecie, geny...

Jędrula był chyba spoko, chociaż w jednym odcinku zachwalał zajebiste dotacje unijne. No i jego żona to mokry sen Korwinistów, nie pracuje tylko leży i pachnie. Ale mogłaby się nauczyć gotować.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Jego żona to salonowa kurwa, odpowiednik Łęckiej w tym serialu... Chyba jeszcze bardziej wkurwiający i przerysowany.

alutka.jpg

Do góry Bottom