jkruk2
A fronte praecipitium a tergo lupi
- 828
- 2 393
Macie jakiś dobry pomysł, w co wsadzić 100 000 PLN, tak żeby je pomnożyć?
Bitcoin jak zejdzie do dołu.
Znam ludzi, wiem ile ich to wyniosło.@Tra... - popieram i stosuję
@pam.. - pomysł fajny (choć trzeba się już trochę nachodzić), ale skąd wyszło Ci 70 tys. kafli za remont?
@vast - aktualnie mam to w złocie w domu![]()
Kiedyś nie mieli internetu, a wiedzieli. Ich pytaj, o ile jeszcze żyją.Macie jakiś dobry pomysł, w co wsadzić 100 000 PLN, tak żeby je pomnożyć?
W edukację potomstwa.Macie jakiś dobry pomysł, w co wsadzić 100 000 PLN, tak żeby je pomnożyć?
A nie wejdą mu na konto w banku za tak duże sumy? Wiadomo że nie całą kasę na raz, ale nawet w mniejszych kwotach się skapną.
Nie można btc kupować? O co chodzi?
Obligacje korporacyjne z rynku pierwotnego zabezpieczone 777.Załóżmy, że macie 20 tys lub 50 tys lub 100 tys PLN do zainwestowania w cokolwiek tutaj na miejscu w Polsce. Co byście zrobili z takimi sumami na zasadzie: przy 20 tys to...., przy 50 tys to ....., przy 100 tys to.... Jestem ciekaw Waszych pomysłów.
Aha, no właśnie - zależy, ile chcesz na to przeznaczyć czasu i jakie dopuszczasz ryzyko. Obligacje są na zasadzie - kupuję, zapominam, sprzedaję przed wykupem albo nasyłam prawnika, jeśli nie wykupią. Ale wyciągniesz z tego max 10% rocznie. Na drugim biegunie jest gra na foreksieSpekulacja na giełdzie - nie ma nic bardziej kapitalistycznego.