GrzechotnikPustynny
Member
- 143
- 25
#takbedziewakapieZwierzyna zdobyta, teraz w krzaczory:
#takbedziewakapieZwierzyna zdobyta, teraz w krzaczory:
Czy to wygląda na mnie?Ty to dostałeś czy wysłałeś?
Czy to wygląda na mnie?
nowy.świt napisał:Prostytucja jest w naturze kobiet tak jak i korzystanie z usług prostytutek jest w naturze mężczyzn.
A w naturze kobiet leży przede wszystkim wygoda, próżność (o czym świadczy ilość kobiet na tym portalu - każdy facet normalny uważa świecenie tyłkiem do obiektywu za pedalskie)
Dlatego wielu mężczyzn pomimo posiadania żony spędza czas z kolegami - ponieważ zawarli małżeństwo z kompromisu i potrzebują zaczerpnąć kontaktu z rozumnymi istotami.
Odezw już nie zbieram - mam parę faworytek - a jak to nie zadziała to po prostu zapytam jakieś ładne na ulicy.Warto przeczytać cały. Jazda na maxa
Po tych tekstach nie liczyłbym na nowe odezwy
na co mu odpisałem:Judge People by the content of thier character, you Dumb Asshole.
na co on:Yes...or skin color.
tocząc dalej pisane z pyska.I Could Kill your Racist ass right now...
Czasami ale na pewno nie zawsze. Np. Petter Hegre od czasu do czasu jebał modelki w trakcie sesji i trzaskał to z samowyzwalcza. Uwielbiał to robić ze swą przyszłą żoną, jej siorą i ich kumpelami.Fejk. Każdy wie, że z modelkami pracują tylko geje, bo normalny facet nie ma pojęcia jak kazać modelce pozować, czy w co ma się ona ubrać i generalnie odróżnia tylko 2 typy zdjęć: tam gdzie widać cycki i gdzie nie widać XD.
Mi niepotrzebny aparat do tego.Ty to dostałeś czy wysłałeś?