[humor] Różne ROTFLE ...

Cptkap

Well-Known Member
701
3 229

Pieprzony murzaj donosi na Douga Stanhopa!
Nie wiedziałem czy wrzucić tu, czy do wątku o murzajskiej przestępczości...

a i bym zapomniał #sluzbyratowniczewakapie

Hitch

3 220
4 877
6923966_460s_v2.jpg

C

Cngelx

Guest

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Walić, co kto nosi w majtorach, ale ten akurat shemale działa mi na nerwy.

@Hikkimori
Skąd masz takie dane? Idę o spory zakład, że wciąż mu dynda, a nawet krew go zalewa od czasu do czasu.
Sęk w tym, że prawdopodobnie czeka, by się wackiem zająć z pieniędzy podatnika, bo tego rodzaju tunning jest kosztowny.

Z drugiej strony, wcale bym się nie zdziwił, gdyby "rzecz" zachował na czas bliżej nieokreślony, niczym ukrywający się koleś w "Seksmisji".
Być może chodzi o to, by palikmiociarnia za pomocą medialnej parady freaków, skutecznie odwracała uwagę od spraw, które wielu ludzi uznałoby za ISTOTNE.

ps: Wam też się kojarzy luźno z "Mrs Doubtfire"?

tomislav

4 777
13 003
Sprawa zaczyna już wykraczać poza ROTFL-e. Polskie Piekiełko, gdzie umieszczono foty, otrzymało pogróżki na piśmie. To dziwne, bo albo mamy do czynienia z sobowtórem wręcz doskonałym, albo sprawa jest grubsza.

543610_466845923388843_1670535806_n.jpg

N

nowy.świt

Guest
Sprawa zaczyna już wykraczać poza ROTFL-e. Polskie Piekiełko, gdzie umieszczono foty, otrzymało pogróżki na piśmie. To dziwne, bo albo mamy do czynienia z sobowtórem wręcz doskonałym, albo sprawa jest grubsza.
ma ktoś ten materiał ? zaraz instaluje PS....
I dobrze, bo one dość pożyteczne są - resztki z nas wyjadają. Koty czasem polują na rybiki, ale tak bez przekonania.
Ech dziękuje - wolę po sobie resztki posprzątać niż żyć w symbiozie z rybikami.

tomislav

4 777
13 003
@Nowy.świt, zauważ, że sprawa opiera się o rozpowszechnianie, a oskarżenie nie jest kierowane do konkretnej osoby. To dziwne i wskazuje, że mogło dojść do prowokacji.

Na pejsie zaroiło się od słów wsparcia typu: kocham panią za to i owo, zazdroszczę odwagi, poczucia humoru, dystansu itd. Niektóre lemingi gromią nawet nie zapoznawszy się z fotkami!

N

nowy.świt

Guest
Wiem, ale chce tych materiałów, aby je rozpowszechnić i być pozwanym do sądu - wiesz jaki rozgłos będzie miała moja strona?

Do góry Bottom