D
Od tej pory na protesty przychodzimy z wentylatorami.
Od tej pory na protesty przychodzimy z wentylatorami.
Bez przesady.Jako że nie interesuję się zbytnio środowiskami turbosłowiańskimi nie miałem do tej pory pojęcia o istnieniu tego osobnika. Poziom szurstwa jest tak wysoki, że jakieś pastory Chojeckie mogą się przy nim chować.
Dokładnie tak jest, to że pan Kudliński to wujcio-wariatuńcio nie oznacza, że jest szurem. Dużo ciekawych treści przekazuje. Dla przykładu jak można łatwo zmanipulować wyrwane z kontekstu treści poniżej domniemany wywiad ze mną stworzony przez troli z jednego polskiego czana. Większość internautów się nabiera, że to realny wywiad... Ech...Bez przesady.
Wyrywając wypowiedzi z kontekstu, z każdego można zrobić waryjata. IMO pastora Ch... to mało co przebije.
Pan Kudliński jest sympatycznie lekko szurnięty, ale ma sporo zalet. Rzuca fajne i przydatne ciekawostki surwiwalowe. Kiedyś go oglądałem właśnie dla tego. A co do "turbo-słowiańskości" to jej promowanie jest społecznie pożyteczne. Turbo-słowianin będzie z zasady przeciw zintegrowanej UE. Ja wolę mieć koło siebie turbo-słowiańskich prepów niż tęczowych europejsów.
To że wyrwane z kontekstu ok, zgodzę się. Tak jak wspominałem, nie zapoznałem się dokładnie ze wszystkimi wypowiedziami tego pana.Bez przesady.
Wyrywając wypowiedzi z kontekstu, z każdego można zrobić waryjata. IMO pastora Ch... to mało co przebije.
Pan Kudliński jest sympatycznie lekko szurnięty, ale ma sporo zalet. Rzuca fajne i przydatne ciekawostki surwiwalowe. Kiedyś go oglądałem właśnie dla tego. A co do "turbo-słowiańskości" to jej promowanie jest społecznie pożyteczne. Turbo-słowianin będzie z zasady przeciw zintegrowanej UE. Ja wolę mieć koło siebie turbo-słowiańskich prepów niż tęczowych europejsów.
RobinsonA jakie jest wasze ulubione odwzorowanie kartograficzne?
Mojego nie ma.
https://en.wikipedia.org/wiki/Tobler_hyperelliptical_projection
Najbliżej feelingiem do Winkel Tripel, ale Tobler jednak wiernie pokazuje, kto ma ile ziemi, czyli w sam raz do propertariańskiego mierzenia wirtualnego przyrodzenia.
Tutaj można się pobawić:
https://visionscarto.net/hyperelliptical-projections