- Moderator
- #9 381
- 8 902
- 25 790
Uwaga: suchy suchar. (Ale i tak mnie bawi...)
Jasne, od razu dziadek Sutherland się przypomina. Straszna scena, do tego stopnia, że nawet na tej zgrywie z Lukiem się nie zaśmiałem.Filmik zakłada pewną znajomość klasyki, ale jest za to krótki
jeśli mam być szczery, rawpra chyba nie rozmieszył mnie tak od dawna...ale klasyfikacja tego jako ROTFL jakaś taka nie za dobra. Nie czepiam się, nie przypierdalam. Po prostu daję sygnał zwrotny z otoczenia (możliwe, że niekoniecznie reprezentatywnego)
- Wchodziłem z własnej i nieprzymuszonej woli na stronki typu best gore
- uznaję fakt, że dałeś spoiler alert (więc chcącemu nie dzieje się krzywda)
no popatrz pan a ja nigdy nie wchodzilem na strony typu best gore z wlasnej woli, nawet na liveleaka prawie nigdy nie zagladam...ale klasyfikacja tego jako ROTFL jakaś taka nie za dobra. Nie czepiam się, nie przypierdalam. Po prostu daję sygnał zwrotny z otoczenia (możliwe, że niekoniecznie reprezentatywnego)
- Wchodziłem z własnej i nieprzymuszonej woli na stronki typu best gore
- uznaję fakt, że dałeś spoiler alert (więc chcącemu nie dzieje się krzywda)
Jasne, od razu dziadek Sutherland się przypomina. Straszna scena, do tego stopnia, że nawet na tej zgrywie z Lukiem się nie zaśmiałem.
Filmik zakłada pewną znajomość klasyki, ale jest za to krótki
Potępieńcze jęki lewaków z USA
Znajdź różnicę:
Kulminujące w zbiorowej ekstazie, naładowane emocjami i dające poczucie spełnienia wiece to, zdaje się, coś, co lewaki pod każdą szerokości geograficzną lubią najbardziej.
Wiem, pomyślałem tylko, że podobieństwo zachowań na obu filmach wiele mówi o typach pokroju "lewaków z USA": mają sprane mózgi w nie mniejszym stopniu niż mieszkańcy Korei Płn.Różnica jest taka, że w Korei muszą to robić.