[humor] Różne ROTFLE ...

tolep

five miles out
8 579
15 476
RYNEG ZDECYDOWAŁ
http://blogs.wsj.com/washwire/2016/...rumpf-again-parody-hats-files-for-bankruptcy/

Manufacturer of ‘Make Donald Drumpf Again’ Parody Hats Files for Bankruptcy

BN-QW381_Drumpf_J_20161118134322.jpg
ENLARGE
An attendee wears a Make Donald Drumpf Again hat during the Politicon convention in Pasadena, Calif., in June. PHOTO: REUTERS

W

Werner Richardson

Guest
robol , ogrodnik albo sprzedawca nie musi miec takiej inteligencji wysokiej. zreszta nie wiesz jaka ten konkretny gosc ma inteligencje

Dlatego napisałem, że musi znać język (chociażby angielski) - zdaje sobie sprawę, ze robotnicy doskonale sobie radzą z niskim IQ - ale oni mają:
1. Wolę do pracy.
2. Znają język.

No skoro wyjechał na ślepo bez znajomości języka i bez rozeznania gdzie jedzie (I BEZ PIENIĘDZY) - to inteligencji wysokiej nie ma.

Brak przygotowania do planowanej inicjatywy, która może poskutkować tyloma nieprzewidzianymi przebiegami spraw - nie jest oznaką wysokiej inteligencji.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
No skoro wyjechał na ślepo bez znajomości języka i bez rozeznania gdzie jedzie (I BEZ PIENIĘDZY) - to inteligencji wysokiej nie ma.
A może jest tak, że jak zobaczył ten socjalistyczny syf, to zaczął mieć wyjebane na wszystko. Ja osobiście wolę imigrantów co myją obsrane dupy w ulicznej fontannie, od tych co domagają się pieniędzy i świadczeń.

W

Werner Richardson

Guest
A może jest tak, że jak zobaczył ten socjalistyczny syf, to zaczął mieć wyjebane na wszystko. Ja osobiście wolę imigrantów co myją obsrane dupy w ulicznej fontannie, od tych co domagają się pieniędzy i świadczeń.

Tak - mycie dupy w publicznej fontannie - oznaka honoru i pogardy dla socjalizmu.

Krzysio tworzy jakieś historie oglądając wybryki imigrantów.
Np. "to jest Maciek - rzuca kamieniami w policję i molestuje Niemki, jednak może jest propertarianinem, który ma rothbarda w małym palcu i za to go wolę od brukselskiego komucha"

Do góry Bottom