[humor] Różne ROTFLE ...

osman

Well-Known Member
380
2 308
A ten werner riczardson to jakiś to automat jest? bo nic nie mówi tylko wkleja same angielskie obrazki i filmy ale dlaczego o niczym nie pisze to nie wiem, forum do samych obrazkow to maja przedszkolaki widzialem takie , ale wklejaj sobie chopie wklejaj jak ci nie zabraniają ale się chociaż z tego pośmiałem bo to dziwne takie jest, jakby automat heh

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
ikea.jpg

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
Jakby ktoś nie wiedział o co chodzi...

Wałęsa zainspirował Trumpa? Sieć nigdy tego nie zapomni
Dzisiaj, 17 listopada (16:18)
Lech Wałęsa stał się prawdziwym natchnieniem dla twórców popularnych w sieci memów. Wszystko za sprawą jednego wpisu na Facebooku.

00064KBA1IHX9FG2-C116-F4.jpg

Lech Wałęsa
/East News

"Jeszcze raz gratuluję zwycięstwa Panie Prezydencie Donald J. Trump" - napisał Wałęsa po tym, jak cały świat obiegła wieść o wyniku wyborów w USA.

"Otrzymałem wczoraj od przedstawicieli Polonii obecnych w sztabie wyborczym Donalda Trumpa informację, że Prezydent Elekt przesyła mi serdeczne pozdrowienia. Cieszę się, że pamięta on naszą rozmowę w 2010 w jego klubie na Florydzie. Podobno wtedy pomyślał: "Skoro w Polsce możliwe było aby robotnik obalił komunizm i został prezydentem, to dlaczego w kapitalistycznej Ameryce milioner nie może zostać prezydentem...". Jak widać i dla niego moja historia była inspiracją do działania" - dodał Wałęsa.

I się zaczęło. Internauci szybko okrzyknęli Wałęsę mianem - Leszka Wielkiego Inspiratora. Zaczęła się również masowa produkcja memów, w których "Leszek" inspiruje do działania już nie tylko Trumpa, ale chociażby... św. Mikołaja, czy Elvisa Presleya.

Oto niektóre z nieocenionych rad "Leszka":
00064KA29OQN3I8N-C116-F4.png

Grafika pochodzi ze strony kwejk.pl
/

00064KA4JTLJX0AE-C116-F4.png

/

00064KAAFBBL5W51-C116-F4.png

/

00064KACC2A79NKW-C116-F4.png

/

00064KALGTQ92LQ0-C116-F4.png

W

Werner Richardson

Guest
Co w tym do śmiechu?
Dostał sraczki od europejskiego żarcia, nie miał kasy lub nie wiedział jak dojść do jakiejś łazienki, więc się nie pierdolił. Miał chodzić posrany i śmierdzieć?
Nie - miał zostać u siebie na pustyni przede wszystkim i nie pchać się do cywilizacji gdzie się utrzymuje inteligencją głownie powyżej 95 i znajomością języka.

Do góry Bottom