[humor] Różne ROTFLE ...

tolep

five miles out
8 579
15 476
z20869659Q,memy.jpg

Kodziarsko-nowoczesno-pełowskie próby podpięcia się pod cenzodudy z prymitywną publicystyką są naprawdę żałosne

dfg4

Albo się z kimś liczy, albo nim rządzi
110
559
Towarzysze wymyślili nowy sposób okradania firm i jednocześnie realizowania swoich ideologii równości i sprawiedliwości społecznej.

Masz dokładnie lub powyżej 25 pracowników? W takim razie masz OBOWIĄZEK, zatrudniania minimum 6 procent osób niepełnosprawnych.

Jeśli tego nie robisz, zapłacisz kary, na rzecz PFRON i to całkiem wysokie.

Wg. kalkulatora, na stronie Integralia.pl, pracodawca zatrudniający 25 osób, zapłaci 1878,90 zł. kary, a zatrudniający 100, zapłaci 7515,70 zł.

W ciągu roku, ukradziono firmom, w ten sposób, ponad 4 mld złotych!

Masz dokładnie lub powyżej 25 pracowników? W takim razie masz OBOWIĄZEK, zatrudniania minimum 6 procent osób niepełnosprawnych.
Przestrzegając restrykcyjnie to wyjdzie 1,5 osoby. Trzeba dobrze inwalidów dobrać.

D

Deleted member 4683

Guest
Ja złapał za ten przewód na dachu trolejbusa to myślałem, że odejdzie w rozbłysku białego światła :)

piezol

Jebać życie
1 263
4 235
Cholera, pojawiło się na kanale ashensa, najwyraźniej 7days produkuje grzanki o smaku 'everything'.
Bagel-Chips-everything-250g.png

Troszkę pogooglowałem i ponoć 'everything' to jakaś odmiana bajgla, ale gdybym takie coś nieświadomy zobaczył w sklepie, to pewnie kupiłbym z ciekawości.

scoffer

New Member
3
9
Wpada facet do gabinetu dyrektora cyrku i mówi:
- Panie, mam taki numer, że ludzie oszaleją! Będzie pan milionerem!
Dyrektor na to:
- Spadaj mi pan! Mam dobry program i nie potrzebuję żadnych nowych numerów.
Facet:
- Niech pan posłucha przez 30 sekund, na pewno pana przekonam.
Dyrektor:
- No dobrze, mów pan, ale szybko.
Facet:
- Niech pan sobie wyobrazi cały sufit cyrku obwieszony balonami. Balonami z gównem. A na arenę wjeżdżają konie. Na każdym koniu amazonka. Z łukiem. I amazonki zaczynają galopować w koło. Unoszą łuki. Zaczynają strzelać do balonów. Przebijają je po kolei a całe gówno spada na dół. Przebijają wszystkie. Na dole wszystko jest nim pokryte.
Widzowie w gównie, arena w gównie, orkiestra w gównie, konie w gównie, amazonki w gównie...
I wtedy wchodzę ja... Cały na biało

Do góry Bottom