[humor] Różne ROTFLE ...

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 876
12 261
To jest dobre:

a99650549450ac7d0ebd0ecac8022fb0,37,1,40-26-579-356-0.jpg

Kurcze, może jednak ten abonament warto płacić ;)

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
Kiedyś przez przypadek znalazłem w domu "Przygody Tomka Sawyera" z ciekawości zobaczyłem ostatnią stronę i oto co znalazłem :

— To znaczy, że trzeba złożyć uroczystą przysięgę, że wszyscy będziemy sobie pomagać wzajemnie i nigdy żaden z nas nie wyda tajemnic bandy, choćby go siekano na kawałki, a każdego, kto by skrzywdził któregokolwiek z nas, zabijemy razem z całą jego rodziną.

hanys

Active Member
171
136
Polski Air Force One w pełnej krasie:
e17e7ed8a39891a49ef3737d52d15436,12,1.jpg

28ea2659daa9cec46fce9766e11aaea8.jpg

Monument przedstawiający makietę rządowego Tupolewa w skali 1:2,5 został umieszczony obok sanktuarium Matki Bożej Bolesnej Królowej Polski w Kałkowie-Godowie w województwie świętokrzyskim.
Wykonany ze stali i betonu pomnik poświęcony katastrofie smoleńskiej, przedstawiający makietę rządowego Tupolewa w skali 1:2,5, został w niedzielę odsłonięty obok sanktuarium Matki Bożej Bolesnej Królowej Polski w Kałkowie-Godowie w województwie świętokrzyskim. Charaktertystycznym elementem pomnika są zdjęcia przedstawiające naturalnej wielkości sylwetki Lecha i Marii Kaczyńskich, a także kilku innych ofiar katastrofy smoleńskiej. Lokalizacja pomnika na mapie Fot. Norbert Litwiński/Onet (GK;Onet/PAP)

:D:D

Solitary Man

Człowiek raczej piwnicy
492
2 228
Lancaster napisał:
Kiedyś przez przypadek znalazłem w domu "Przygody Tomka Sawyera" z ciekawości zobaczyłem ostatnią stronę i oto co znalazłem :

— To znaczy, że trzeba złożyć uroczystą przysięgę, że wszyscy będziemy sobie pomagać wzajemnie i nigdy żaden z nas nie wyda tajemnic bandy, choćby go siekano na kawałki, a każdego, kto by skrzywdził któregokolwiek z nas, zabijemy razem z całą jego rodziną.

jak czytałem Marka Twaina to wydawał się libertarianinem. Ale wtedy raczej nie znano tego pojęcia.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Dowcip dla lewaków:

Na ławce w parku siedzi dresiarz i zjada cukierek za cukierkiem. Siedzący po przeciwnej stronie alejki starszy jegomość mówi:
- Młodzieńcze, wiesz jak będziesz jadł tyle słodyczy to bardzo szybko powypadają ci zęby.
Dresiarz popatrzył na gościa i odpowiedział:
- Mój dziadek dożył 105 lat i miał wszystkie zęby.
- Tak? A też jadł tyle cukierków?
- Nie, on się po prostu nie wpierdalał w nie swoje sprawy.

Do góry Bottom