[humor] Różne ROTFLE ...

pawlis

Samotny wilk
2 420
10 193
11036483_818175794965254_1534742349779642770_n.jpg

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 382
Pamiętam, że ich filmiki z początku były wstawiane, ale nie kojarzę by ktoś pociągnął dalej...

Radzę obejrzeć też to co jest po napisach ;)

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Murzyny w wesołym miasteczku.
Nie wiadomo o co im chodzi. Ale scenariusz zawsze taki sam, murzyńskie baby wrzeszczą i kwiczą, a w pewnym momencie chłopy coś mieszają.
Ja bym związał te kwiczoły i zamknął w klatce, a każdej w dziób bym włożył gumową kaczuszkę z gwizdkiem. Byłyby wtedy dodatkową atrakcją wesołego miasteczka. Nadwyżkę pieniędzy, po potrąceniu wyrządzonych skód, oddał bym im po zakończeniu dniówki.

piezol

Jebać życie
1 263
4 235
Ja pierdolę. To zatacza coraz szersze kręgi. Tak w ogóle to kto jest założycielem jebawki? Ona powstała dosyć późno, prawie rok po naszym oryginalnym TBWA. Ktoś się przyzna?
Nie jestem pewien, czy jest założycielem, ale głównym adminem (a więc pewnie i założycielem) jest Wojciech Siwiera ze Stowarzyszenia Libertariańskiego. Początki JBWA to z tego co słyszałem przenosiny ludzi z innych grup typu Nieprzyjaciele Niewoli itd. Ale mnie jeszcze wtedy tam nie było.

Edit:
w sumie na założyciela wygląda jednak Adrian Płocki, jako jedyny nie ma "dodany przez (...)" w liście administratorów.

Do góry Bottom