[humor] Różne ROTFLE ...

tomky

Well-Known Member
790
2 038
comment_6kjI8NBX8atjh6v0cYxFSLhWxAHApeJD,w400.jpg

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Juncker "dobry dotyk" Claude
Oni tak mają. Przypomina mi się słynny pocałunek powitalny Breżniewa i Honeckera.
55e37d86b2998_p_jpg_1441351393.jpg

Wśród komunistów takie zachowanie było normą, a wśród bolszewików normą były orgie wszystkich ze wszystkimi. Większość z nich miała stosunki homoseksualne. Najsłynniejszym kochankiem był finansowany przez Kruppa Maksym Gorki, który zaliczył niemal całe politbiuro, w tym samego Lenina.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003

vast

Well-Known Member
2 745
5 808

Platforma Obywatelska jutro ma ogłosić "wielką reformę finansową państwa". Jak dowiedziała się nieoficjalnie TVN24, chodzi o likwidację składek na Zakład Ubezpieczeń Społecznych i Narodowy Fundusz Zdrowia. Po zmianach, świadczenia te mają być finansowane z budżetu państwa.

Hahaha, ja pierdoleeeeeeeeeee. A teraz z czego niby są finansowane? Oo

tolep

five miles out
8 579
15 476
Zabrałem wczoraj swojego psa do opieki społecznej, spytać jakie zasiłki mu przysługują. Ledwo co przekroczyłem próg owego publicznego przybytku, a biurwa za ladą wyraźnie poirytowana wita mnie kwiecistą wiązanką:
- Ty polaku-cebulaku, wsioku pierdolony, psom zasiłki nie przysługują!
Odpowiadam:...
- Ale dlaczego nie? Jest brązowy, śmierdzi, w życiu nie przepracował ani jednego dnia i nie mówi ani jednego słowa po polsku.
Biurwę dosłownie zamurowało, burak na twarzy, konsternacja. Wgląd do komputera. Biurwa minimalizuje okno z Pudelkiem, powoli wklepuje adres jakiejś witryny rządowej.
Nerwowa chwila ciszy.
- Pierwszy przelew w poniedziałek. - oświadczyła łagodnie.

Do góry Bottom