[humor] Różne ROTFLE ...

T.M.

antyhumanista, anarchista bez flagi
1 412
4 448
c5908fb7dfcb595104a92907ce34a110.jpg

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Ooo... Widzę że dawny gwiazdor internetu, nadający z USA zmartwychwstał i nadaje ponownie. Tylko dlaczego się nie pokazuje na wizji?
Na jakimś forum, wykryli jego tożsamość i niedługo potem zniknął. Zdjęcie, personalia. Podobno z matką mieszkał i to ona go utrzymywała, typowy kozaczek...

D

Deleted member 4683

Guest
Ja jestem mieszczuchem i kilka lat temu widziałem kozę w Golfie dwójce

Kiedyś widziałem jak koza zjadła krzesło. Wyżarła całą okładzinę, gąbkę i zostawiła tylko metalową ramę. Próbowalismy ją powstrzymać dla jej dobra ale była za płotem. Nic mi się nie przywidziało - naprawdę zeżarła wszystko co dało sie odgryźć i połkneła.

inho

Well-Known Member
1 635
4 516
Pislamiści na spotkaniu z Antkiem, in other words: z kamerą wśród zwierząt :D

Ten filmik to lekka manipulacja. To stary materiał sprzed kilku lat z jakiejś pogadanki o Smoleńsku, ale został tak okrojony, żeby wyglądał na aktualny.

Widać, że nie jest to zwykły, amatorski fanpage; treści są dodawane cronem co godzinę, w polubionych same wabiki na lemingi: wośp, stop nietrzeźwym kierowcom, zostań mikołajem, Sawka. Wygląda jakby go prowadziła redakcja gazowni.

Pewnie efekt pracy opłacanych troli w ramach ofensywy internetowej PO – nie promowałbym. ;)

Do góry Bottom