[humor] Różne ROTFLE ...

Antoni_Rzodkiewka

Well-Known Member
266
514
l-6402.jpg
l-6200.jpg
l-6168.jpg
6153.jpg
6100.jpg
6069.jpg
6219.jpg
6252.jpg
6256.jpg
l-6393.png
l-6365.jpg
l-6356.jpg
l-6528.jpg
l-6523.png
l-6585.jpg
6003.jpg
l-5980.jpg
5869.jpg

NoahWatson

Well-Known Member
1 297
3 205
Chciałem znaleźć przepis na jakąś pożywną zupę ze sporą ilością kalorii. Znalazłem tę stronę:
wpkofficial.pl
https://www.facebook.com/WuglarnyPoradnikKulinarny
Rosół to nie jakiś tam ciptok z ustek zrdój, to tłusta caryca zup. Jak chcesz mieć na osiedlu propsy, to musisz umieć robić rosół. Żeby uczynić tą zupę musisz ją najpierw znienawidzić oraz upokarzać ją w myślach i czynach. Nie spierdol tego, na dzielni nie toleruje się dwóch rzeczy – cwelów i chujowego rosołu.
Krowe i nogę kury umyj dokładnie żeby nie jebało, pachy se też kurwa umyj jak trzeba. Zwierzęta wjebujesz do gara tej. Jak kończyny zwierząt się zagotują, to palnik ustaw na lekki cwał, nie chcemy smażyć zupy tylko ją ugotować – LOGIKA. Jak się truchło pogotuje, dodajesz pokrojone w kawałki habręzie. Nie jakieś pyty prążki, kwadraciki – wszystki warzyw ma być w pokrojony w 3cm kawałki. Teraz magiczna osiedlowa sztuczka przekazywana przez wtajemniczonych gotowaczy. Bierzesz kurwę cebulę, i obrażając ją dotkliwie, bez litości smażysz na wolnym palniczku aż się pizda z bulu zarumieni, tą wykwintność wjebujesz do zupy.

Ziemniaki są jak dzieci mtv – brudne, powykręcane i lepiej je wyskrobać.

10850070_319673738235501_5342924779447124492_n.jpg

tolep

five miles out
8 579
15 476
NAACP: National Association for the Advancement of Colored People

Controversy of the Day: White NAACP President in Washington Accused of Pretending to Be Black

A white woman in Spokane has been pretending to be black for years, according to her parents, and she is now also under investigation for violating the city’s code of ethics.

Rachel Dolezal listed herself as African-American on an application for chair of a police oversight commission, to which she was eventually appointed by the city’s mayor.

She is also the president of the local NAACP chapter, an adjunct faculty member at Eastern Washington University in the Africana studies department and she has portrayed herself as an African-American on numerous other occasions.

But as it turns out, she is not black, and her white parents from Montana want her to stop lying to everyone.

“Rachel has wanted to be somebody she’s not. She’s chosen not to just be herself but to represent herself as an African American woman or a biracial person. And that’s simply not true,” her mom Ruthanne Dolezal told KREM 2 News.

They say her background is both German and Czech.

(...)

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Przychodzi koleś do okulisty:
-Dzień dobry, panie doktorze.
-Dzień dobry, co panu dolega?
Na te słowa koleś ściąga majty i wypina w stronę doktora tyłek...
-Ależ proszę pana! - krzyczy doktor - pomylił pan specjalistów!
-Nie pomyliłem, niech pan patrzy.
Zdziwiony doktor nachyla się i nic, na to pacjent:
-Widzi pan te włoski?
-TAK!!
-A widzi pan te czarne kulki na końcach włosków?
-Hmm??
-No właśnie, ku*wa, jak je wyrywam, to łzawią mi oczy!

Do góry Bottom