[humor] Różne ROTFLE ...

MaxStirner

Well-Known Member
2 775
4 721
A może wtedy egipscy bogacze budowaliby piramidy dla siebie i swoich rodzin?
Chyba że tak, ale na pewno dużo mniejsze - budowli na taką skalę już przecież później nie powtarzano. Jednostka ma jednak mniejszą siłę nabywczą niż państwo, nawet taka cholernie bogata jednostka. No ale budowaliby dla siebie.

P

Przemysław Pintal

Guest
Trzeba zapytać @Przemysław Pintal , ja słaby jestem z ramzesów.

Biurokracja budowała sobie mastaby - http://pl.wikipedia.org/wiki/Mastaba

A co budowali kupcy? Nie mam pojęcia, trzeba by pogrzebać.

11159480_434101510096676_3657121949427172618_n.jpg

inho

Well-Known Member
1 635
4 516
Rzondam wprowadzenia zamordystycznej dyscypliny w sprawie gołych obrazków, gołych filmików itd. - przez wprowadzenie zasady, że multimedia muszą być opisane tekstem - choćby keywordami.
Najgorsze dla mnie są embedy np. z facebooka. ;) Kiedyś się wstawiało screeny, a teraz osadza się zewnętrzne treści. To powoduje, że gdy mam poblokowane skrypty itp., to w niektórych wątkach mam co drugi post całkowicie pusty. ;)

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
No to już Twój problem. Generalnie to jest problem internetu, bo obrazki też znikają - obejrzyj dowolny wątek obrazkowy u nas. Jedynym rozwiązaniem byłby mechanizm kopiowania treści (archiwizacji). Możemy próbować wrzucać wiele rzeczy przez achive.today, ale to jest zewnętrzny serwis, więc też nie wiadomo, co z niego zostanie i jakich skryptów wymaga.

tolep

five miles out
8 579
15 476
Skoro zjechaliśmy już - z mojego oryginalnego oftopikowego apelu do userów o podpisywanie fotek - w kierunku techniki, to jedźmy dalej. Który skrypt polecacie na własny hosting?

0qUyadQ.png

Do góry Bottom