[humor] Różne ROTFLE ...

MaxStirner

Well-Known Member
2 775
4 721
11193225_379219308929923_7858076076270387132_n.jpg

kalvatn

Well-Known Member
1 317
2 112
Dlaczego posiadanie broni jest lepsze od posiadania kobiety? Najlepsze jest 10, 8, 6, 5 i 1.

TOP 10 REASONS WHY MEN PREFER GUNS OVER WOMEN

10. You can trade an old .44 for a new .22.
9. You can keep one gun at home and have another for when you're on the road.
8. You can buy a silencer for a gun.
7. Your primary gun doesn't mind if you keep another gun for a backup.
6. Your gun will stay with you even if you run out of ammo.
5. A gun doesn't take up a lot of closet space.
4. Guns function normally every day of the month.
3. A gun doesn't ask, "Do these new grips make me look fat?"
2. A gun doesn't mind if you go to sleep after you use it.
1. If you admire a friend's gun and tell him so; he will probably let you try it out a few times.

Ostatnia edycja:

Antoni_Rzodkiewka

Well-Known Member
266
514
komandor 4 godz. temu

+14

@luksus2: Kilka lat temu na jakimś forum typu "Milf szuka męża" widziałem wpis jakiejś 18-latki - miała dziecko z Murzynem i narzekała, że że każdy jest zainteresowany, nawet wtedy, gdy mówi, że ma dziecko, dopóki tego dziecka nie zobaczy. Pisała, coś w stylu "tyle się mówi o tolerancji, walczeniu z rasizmem, ale jak tylko zobaczą, że mój Simonek jest trochę ciemniejszy to uciekają i więcej nie dzwonią!!! To ja się pytam gdzie ta tolerancja??" Szkoda, że screena nie zrobiłem, bo weszłoby do kanonu polskich memów.

MaxStirner

Well-Known Member
2 775
4 721
ach, ta przeklęta biurokracja. :(
Jakby się nad tym memem zastanowić to brak mu logiki. Jeżeli piramidy były dla Ramzesa [no dobra, wiadomo że nie dla niego osobiście ale dla tych z jego kasty] to kiedy usuwamy jego skrybów, po co dalej budować piramidy dla niego samego? Czemu nie usunąć samego Ramzesa czyli źródło problemu? Zresztą de facto bez pisma i liczb [skryba to nie urzędnik, skryba to skryba] budowanie wychodzi gorzej, trzeba sie uciekać do różnych metod mnemotechnicznych, paraliczydeł, paciorków itd. Zupełnie abstrahujemy od faktu, że podobno o miejsce na tej budowie zabiegano, bo robotnicy nie byli niewolnikami, lecz żyjącymi względnie dostatnio - choc ciężko pracującymi fachowcami. Przez to mieli ponoć o wiele lepiej niż przeciętny chłop.

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 521
Jakby się nad tym memem zastanowić to brak mu logiki. Jeżeli piramidy były dla Ramzesa [no dobra, wiadomo że nie dla niego osobiście ale dla tych z jego kasty] to kiedy usuwamy jego skrybów, po co dalej budować piramidy dla niego samego?
No jak to... interwencje państwowe, wzrost PKB ? ;)
A może wtedy egipscy bogacze budowaliby piramidy dla siebie i swoich rodzin?
Trzeba zapytać @Przemysław Pintal , ja słaby jestem z ramzesów.

Do góry Bottom