[humor] Różne ROTFLE ...

Nene

Koteu
1 094
1 690
7659_b8e1.jpeg

D

Deleted member 4476

Guest

-Ja ci chętnie odpowiem. Jeżely wniosek będzie sformułowany, będę miał podstawę prawną - to ci odpowiem. Czekam na taki wniosek.
Czy to czegoś nie przypomina?

Babka też przesiąknięta etatyzmem:
-Jedziemy swoim prywatnym samochodem, narażamy swoje życie i zdrowie, parkujemy samochód, jesteśmy w ruchu, gdzie jeszcze dochodzi do tego niebezpieczeństwo. Za to nikt nam już nie płaci.
-Ja to doceniam.
(o niebezpiecznych wyjazdach na forum sekretarzy wynikających z obowiązku dokształcania pracowników samorządowych)

-Koniec show, bo mam pracę.

W sumie nie wiem czy to jest dla mnie śmieszne, żenujące czy wkurzające. Mogłoby też pójsć do Szumlewicza lub Frondy, ale niech tu zostanie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 521

dyskusja dwóch komuchów:

Szumi: Najpierw była sugestia że to anarchiści, potem, kiedy okazało się że jest ich więcej niż pięciuset to głupio, bo tych anarchistów nie jest aż tak dużo, potem była sugestia..
Winnciki: [wtrąca się]
Szumi: Niech mi pan nie przerywa, ja panu nie przerywałem. Przepraszam.
Winnicki: [zmieszany] ...Ale pan... kłamie... to trzeba...
Szumi: Przepraszam bardzo, pan też kłamał, to panu nie przerywałem, więc jeżeli można.

mistrzostwo :D

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
dyskusja dwóch komuchów:

Szumi: Najpierw była sugestia że to anarchiści, potem, kiedy okazało się że jest ich więcej niż pięciuset to głupio, bo tych anarchistów nie jest aż tak dużo, potem była sugestia..
Winnciki: [wtrąca się]
Szumi: Niech mi pan nie przerywa, ja panu nie przerywałem. Przepraszam.
Winnicki: [zmieszany] ...Ale pan... kłamie... to trzeba...
Szumi: Przepraszam bardzo, pan też kłamał, to panu nie przerywałem, więc jeżeli można.

mistrzostwo :D
Wolność słowa - w jej ramach powinno się mieć swobodę wypowiadania zdań o dowolnych wartościach logicznych. Inna sprawa jest taka, że ludzie powinni się w końcu nauczyć: gdy rozmawia dwóch komuchów, to na ogół będzie się miało do czynienia z bajkami, zmyśleniami i całą kupą bredni.

Zdanie "Sherlock Holmes mieszkał przy Baker Street 221B." też jest fałszywe, a mimo to ludzie czytają przecież Doyle'a dla rozrywki. Szumi ma rację - kultura wymaga, aby nie przerywać gdy ktoś kłamie, bo jest to w dodatku naruszenie wolności słowa. :)

Do góry Bottom