[humor] Różne ROTFLE ...

Volvek

Well-Known Member
797
1 919
Olbratowskiemu odpuścimy w Dniu Sznura, co nie chłopaki? Bardzo bym prosił.

009_900px.png

006_800px.png

Hitch

3 220
4 876

Zawsze w serii najbardziej podobały mi się "gadane" stacje radiowe. W piątce zdecydowanie wygrywa Doktor Ray D'Angelo Harris i jego "Chakra Attack!" :)

Till

Mud and Fire
1 070
2 288
http://totalfratmove.com/guy-goes-t...e-and-banging-hookers-decides-to-keep-living/

Guy Goes To Mexico To Kill Himself, Spends Week Doing Coke And Banging Hookers, Decides To Keep Living

Koleś w depresji pojechał do Meksyku by się zabić. Historia jednak potoczyła się inaczej.

Pojechałem do Meksyku po barbiturany dla ludzkiej i spokojnej śmierci.

Zdecydowałem, że skoro i tak mam umrzeć to równie dobrze mogę przed końcem przelecieć prostytutkę. Potem kierowca taksówki zaproponował mi kupno kokainy. Jedna rzecz powiodła do drugiej i skończyłem w pokoju nad burdelem wyposażonym z łóżko w kształcie serca, rurę do striptizu i gorącą wannę.

Spędziłem cały tydzień wciągając kokę spomiędzy cycków, łykając leki, pijąc tequilę, pochłaniając viagrę i przeżywając trzy trójkąty.

Gdzieś pośród napędzanej koką orgii zdecydowałem, że życie wcale nie jest takie złe.

Powinno się rozpropagować tę terapię (nazwa robocza: "metoda krzysia"). Jeżeli to uratuje choć jedno życie...;)

D

Deleted member 427

Guest
Przecież to może być równie dobrze jakiś sanacyjno-prawacki troll. Ludzie, wy naprawdę wierzycie we wszystko, co piszą w necie?

edit

Ok, to nie jest troll. 600 postów u komuchów bez wyroku śmierci to jednak musi być koszerny czerwony :)

A

Artur Nowak

Guest
Przecież to może być równie dobrze jakiś sanacyjno-prawacki troll. Ludzie, wy naprawdę wierzycie we wszystko, co piszą w necie?

edit

Ok, to nie jest troll. 600 postów u komuchów bez wyroku śmierci to jednak musi być koszerny czerwony :)
Mógłby nawet mieć 1 post i być trollem - to i tak bez znaczenia - widocznie nie rozmawiasz z socjalistami i nie wiesz na co ich stać - to co przeczytałeś to jest nic.

Do góry Bottom