[humor] Różne ROTFLE ...

Luizy

Well-Known Member
520
2 022
Mój ojciec jak był w Tunezji to mówił, że cały czas Arabusy go podrywały. To nie przypadek, ewidentnie coś jest na rzeczy z tymi pojebami.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
...to rozmnożenie się takiego "pedalstwa z konieczności" powinno mniej zaskakiwać. Podobnie jak w więzieniach...
Gdy byłem w jednym z krajów arabskich, rozmawiałem z polskim lekarzem, ordynatorem szpitala. Powiedział mi, że 40% wszystkich operacji w szpitalu, to operacje na facetach na hemoroidy. Przy wódeczce (rozrobiony spirytus) w temacie wypowiedział się po wojskowemu
- Tu panuje homoseksualizm rytualny. Wygląda to tak, duży Arab łapie małego Araba i posuwa go w kichę. Tak jak fala w wojsku.
Moim zdaniem zbytnio uprościł temat, ale jako lekarz w takim miejscu miał do tego prawo.
Tego typu pedalstwo ma miejsce nie tylko w krajach muzułmańskich, jest też często spotykane w niektórych miejscach Indii wśród hinduistów.

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
Czyżby coś kryło się za tym, że Korwin popiera zniesienie koedukacji, żeby "popęd seksualny buzował"?

D

Deleted member 4683

Guest
:D "chociaż teoretycznie islam zakazuje stosunków homoseksualnych, to w przypadku Pasztunów mamy swobodną interpretację przepisów Koranu, gdyż wielu imamów nie zna arabskiego.."

zajebiście

p.s. - swoją drogą ciekawe jak to wygląda wśród ich kobiet ? Też są to same lesby ?

GoldenColt

Well-Known Member
817
3 627
comment_LzAXhyEpQGAQWFxpqDdHw4mkzrbvklBP,w400.jpg

tomky

Well-Known Member
790
2 038

MaxStirner

Well-Known Member
2 775
4 721
Japończycy cztery lata próbowali rozmnożyć dwie hieny. Okazały się samcami

Dopiero po badaniach ultrasonografem udało się ustalić, że obie hieny to samce. Jak wyjaśnia zoo, ustalenie płci tych zwierząt wcale nie jest takie proste. – Nie wskazują na to żadne cechy zewnętrzne.
http://www.tvp.info/17102788/japonc...wali-rozmnozyc-dwie-hieny-okazaly-sie-samcami

To właśnie jest gender w czystej postaci...

Ostatnia edycja:

Antoni_Rzodkiewka

Well-Known Member
266
514
Japończycy cztery lata próbowali rozmnożyć dwie hieny. Okazały się samcami

Dopiero po badaniach ultrasonografem udało się ustalić, że obie hieny to samce. Jak wyjaśnia zoo, ustalenie płci tych zwierząt wcale nie jest takie proste. – Nie wskazują na to żadne cechy zewnętrzne.
http://www.tvp.info/17102788/japonc...wali-rozmnozyc-dwie-hieny-okazaly-sie-samcami

To właśnie jest gender w czystej postaci...

Pracownicy ZOO pewnie spokrewnieni z tą panią:

No cóż chcieli dobrze - naprawdę wierzyli, że dwa geje płodzą więcej potomstwa.

Do góry Bottom