[humor] Różne ROTFLE ...

D

Deleted member 427

Guest
2306f0d4e6938b4c9f0596c5485d687f.jpg

Ci, którzy widzieli "Taken" (po naszemu "Uprowadzona"), skumają dowcip :)

MaxStirner

Well-Known Member
2 775
4 721
Przew. Stefan Niesiołowski odznaczony Złotym Krzyżem Bundeswehry. Gratuluję!

Generalnie do polityki pchają sie ludzie nie tylko łasi na intratne synekury, ale nawet najbardziej puste pochlebstwa. Pamiętam jak prawie zrobił siku z radości, że ktoś nazwał jego imieniem nowo odkryty gatunek muszki [Sulla Niesiolowski czy jakoś tak]. Stara prawda, że oni nie są normalni a a cały ten system to jedno wielkie bagno faktycznie pełne much.

Alu

Well-Known Member
4 634
9 694
Trudno mieć pretensje do Niesiołowskiego, że ktoś go odznaczył. Sądzac po reakcjach to bardziej kłopot niż zaszczyt, może nawet Bundeswehra mu źle życzy i stąd to odznaczenie?

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Internauci: Właściwie za co?
Jak to za co?
Za osłabianie sąsiedniego państwa, w tym jego zdolności obronnych. Polska jest tradycyjnym wrogiem Niemiec, a traktat pokojowy nie został podpisany! Jeśli obecnie Niemcy nie chcą sprzedawać niektórych części uzbrojenia Polsce (np. luf do armat i czołgów), a dyżurnemu pyskaczowi dają medal, to jest to znak.

T

Tralalala

Guest
tshirt-placement-copy.jpeg

http://hipsterhitler.com/store/products/heilvetica/

Myślę, że dla użytkowników lib.netu będzie spory rabat ;)

No i na deserek tekst i komenty z chujnia.pl

chujnia:
"Mąż ubzdurał sobie rozwód, po 4 latach małżeństwa znudziło mu się życie rodzinne... Kurwa 4 lata prania jego gaci i gotowania mu obiadków, on stwierdził, że koniec... Bo tak, bo on postanowił, że przewala życie nie tylko sobie ale i mnie oraz naszemu dziecku. Chujnia... chujnia taka, że do tej pory byliśmy stereotypowym małżeństwem, co miało się zmienić kiedy dziecko pójdzie do przedszkola. Jak poszłam do pracy to źle, bo w domu już nie tak czysto... Bądź tu kurwa mądra... a sprawa okazywania uczuć to już dłuższa litania. Chujnia i śrut."

komenty:
"
1. napisz do mnie na priva bo chciałbym mieć taką żonę

2. Znalazł sobie nową, lepszą i szczuplejszą niż ty, pogódź się z tym.

3. Jak można być takim jebniętym? Ja gdybym się ożenił i zrobił dziecko (oczywiście wiem że to ta odpowiednia kobieta bo inaczej na chama bym się nie żenił) nigdy bym takiego świństwa kobiecie nie zrobił. Przy okazji, gdybyś miała faceta japończyka to byś nie miała takich problemów bo japońsko-azjatycka rasa jest najdoskonalsza mentalnie, nie to co jebani słowianie-alkoholicy. Pozdro. Rafał SUPER OTAKU i przyszły programista.

4. Huj mu w dupe jebany skunks

5. Ale tak się mu znudziło? Pewnie słabo się ruchasz (jesteś kłodą) albo zupę robisz za słoną. A może nie robiłaś mu loda z połykiem? Albo nie uprawiałaś z nim rimmingu? Sądzę, że solidny facial ze strony męża dobrze wpłynąłby na wasz związek. A oczywiście musi być atm( ass to mouth). Dobrze jakbyś wzięła koleżankę i zrobiła cum-swap.

6. Rób doktorat

7. Ha,trzeba było pilnować krocza,a nie udostępniać ochoczo znajomym i nieznajomym.Chłopak w obawie przed chorobą zakaźną postanowił pójść w długą.

8. Do kościoła stara tempa dewotko. Po co bierzesz ślub, skoro każdy ma cię za kurwe, szmate, dziwke i latawice? Na kolana i do pały suko, a nie tu swoje żale opisujesz. Zdanie kurwy jest nieważne

9. Mało mu dajesz poruchać albo nie połykasz i ma dosyć. Pewnie już dyma jakieś panienki na boku jak chce out z związku. Rada: Kup seksowne ubranie, zrób obiad, nastaw romantyczna muzyke, potem zrob mu porządnie loda aż mu prawie jaja strzelą a potem daj mu sie porzadnie zerżnąć i wylać swoje mleko w dupsku. Może zmieni zdanie. Dobre ruchanie w związku to dla faceta ważna sprawa, więc się postaraj!!!

10. Bądź nowoczesna: zaproś jego obecna kochanke do trójkąta i sprawa sie sama rozwiąże(poprawi). Dla faceta seks to 80% związku. Widocznie za mało dupy mu dajesz."

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Volvek

Well-Known Member
797
1 919
- Tato? Dlaczego mówimy, że ktoś kto nie umie dochować tajemnicy ma długi język, mimo że tak naprawdę ma normalny język?
- Kochanie, to tylko takie powiedzenie. Tak samo mówimy, że ktoś kto kradnie ma lepkie ręce, mimo że naprawdę są czarne.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Jak to za co?
Za osłabianie sąsiedniego państwa, w tym jego zdolności obronnych. Polska jest tradycyjnym wrogiem Niemiec, a traktat pokojowy nie został podpisany! Jeśli obecnie Niemcy nie chcą sprzedawać niektórych części uzbrojenia Polsce (np. luf do armat i czołgów), a dyżurnemu pyskaczowi dają medal, to jest to znak.
polska tradycyjnie jest niemiecką strefą buforową przeciwko ruskim, tak było 1000 lat temu i tak jest nadal...
wrogiem czy rywalem niemiec są uk, francja, usa, rosja, a nie jakiś śmieszny mały nieważny kraik na wschodniej marchii...

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Pewnie w globalnym ociepleniu nie chodzi o ocieplenie, podobnie jak w pytaniu o to kto będzie budować drogi nie chodzi ponoć o to kto będzie je budować ;)

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
W starożytnej Grecji Sokrates był uważany za człowieka, który posiadł wielką mądrość oraz wiedzę. Pewnego dnia znajomy spotkał wielkiego filozofa i miał mu coś ważnego do przekazania:
- Sokratesie, przed chwilą słyszałem o Twoim uczniu i on...
- Zaczekaj chwilę - odpowiedział Sokrates - zanim mi to powiesz, chciałbym Ci zaproponować pewien test. Nazwałem to testem "Potrójnego filtru".
- Potrójnego filtru?
- Właśnie - kontynuował filozof - nim powiesz coś o moim uczniu, sprawdzimy to pod trzema kątami. Pierwszy to PRAWDA. Czy jesteś całkowicie pewien, że wiadomość o moim uczniu jest prawdziwa?
- Nie - odpowiedział znajomy - właściwie to dowiedziałem się o tym od kogoś, ale...
- W porządku - przerwał mu Sokrates - więc nie jesteś pewien prawdziwości tej informacji. Pora na drugą próbę - filtr DOBRA. Czy chcesz mi powiedzieć o tym uczniu coś dobrego?
- Nie, wręcz przeciwnie...
- W takim razie - odparł uczony - chcesz mi powiedzieć coś złego o nim, ale nie jesteś pewien prawdziwości tej informacji?
Znajomy Sokratesa nieco zawstydzony wzruszył ramionami, a Sokrates kontynuował:
- Nadal możesz pomyślnie zdać ten test, bo jest jeszcze trzeci filtr - POŻYTECZNOŚCI. Czy informacja o tym uczniu jest pożyteczna dla mnie?
- Hmm, właściwie to nie...
- A więc - podsumował Sokrates - jeśli informacja o moim uczniu nie jest do końca pewna ani dobra ani też pożyteczna dla mnie... To po co o niej mówić?
To wyjaśnienie geniuszu Sokratesa jako filozofa.
To również wyjaśnienie niewiedzy o posuwaniu jego żony przez Platona.

Do góry Bottom