[humor] Różne ROTFLE ...

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
XNUcBsx.jpg

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Mahatma Gandhi znany był ze swej niezwykłej łagodności i dobroci. Mniej znana jest jego druga natura. W wieku 36 lat, będąc już żonatym mężczyzną, ojciec indyjskiej niepodległości zdecydował się na celibat, co miało mu dopomóc w osiągnięciu stanu oświecenia. Czy udało mu się to – nie wiadomo, wiadomo natomiast, że odtąd seks stał się jego… ulubionym tematem.

Gandhi rzekomo z każdym kolejnym rokiem swojego życia mówił o sferze erotycznej więcej. Nie rozbijało się tylko o słowa. W jednej z jego biografii przeczytać można o tym, że normą był dla niego przygodny seks z różnymi kobietami, a jeszcze jako 70-latkowi zdarzało mu się sypiać ze swoją 17-letnią prasiostrzenicą Manu. Gandhi twierdził, że to dla jej dobra – chciał „poprawić jej posturę w czasie snu”. Z żoną rozstał się jednak z innego powodu, jak donosi badacz historii Gandhiego Joseph Lelyveld. Zadecydował romans z niemieckim architektem Hermannem Kallenbachem, którego Hindus spotkał podczas pobytu w Afryce.

W jednym z listów czytamy m.in.: „Wziąłeś w posiadanie moje ciało, odtąd jestem twoim niewolnikiem. Twoje zdjęcie (jedyne) stoi w sypialni na moim kominku, *mrau!”. W dalszej treści listów przysięgają sobie także dozgonną miłość.

Jinnah_Gandhi.jpg

*mój dopisek

inho

Well-Known Member
1 635
4 516
Tęczowa Armia - ciąg dalszy:

"Ludzie często mówią, że homoseksualizm to choroba psychiczna a nawet zakaźna" - czyli według pederała Tęczowej Armii zakaźna jest gorsza? ;) Przeziębienie jest zakaźne i imho lepsze niż jakakolwiek choroba psychiczna. ;)

"Największą chorobą XXI wieku jest...
...NIETOLERANCJA"

I teraz coś czego nikt się na pewno nie spodziewał:
"To my będziemy organizatorami akcji różnego rodzaju". :D

T

Tralalala

Guest
"...Że jesteśmy normalni <przełyka spermę>" zaczyna popierdolony wywód ( pod stołem pewnie wzwód ). Czy ten pajac tak marszczy czoło bo mu za słabo tym metalem ryj zszyli? Pierdolony komuch, pod mur i tyle.

Do góry Bottom