GoldenColt
Well-Known Member
- 817
- 3 627
Może miał na myśli oral i anal z mężczyzną?
Może miał na myśli oral i anal z mężczyzną?
Grzech ten dzieje się wtenczas, gdy się czyni jakie bądź grzechy cielesne z osobami tej samej płci; albo też i z osobami drugiej płci, lecz w sposób przeciwny naturze, przyrodzeniu, w taki, w jaki nawet bydlęta nie czynią. Stąd i w małżeństwie prawowitym może się ten grzech znachodzić, a to wtenczas, gdy powinności małżeńskie spełniają się nie w sposób wskazywany przez naturę, przyrodzenie. Lecz dośćtego opisania. Kto ma wątpliwości jakie lub niepokój czuje w sumieniu, niech się pyta na spowiedzi. Tam mu powiedzą, czy jest grzech i jaki.
Ja uwielbiam taki typ argumentacji, bo można jebnąć, że heteroseksualizm jest typowy dla bydląt i wtedy nasz pacjent pozbawiony moralnych obiekcji może bawić się odważniej w konfesjonale.Ulubiona manipulacja religijna, czyli porównywanie seksualności do zwierząt, a zwłaszcza bydląt.
Interesuje się ekonomią i gospodarką. Jestem zwolennikiem wolnego rynku oraz przeciwnikiem antyPolonizmu
Jak Korwin wygra wybory, znajde sobie dziewczynę i wyprowadze się od rodziców. Troche lat mam już na karku, ale państwo zamiast mi pomagać, podkłąda jedynie nogi. Teraz życie będzie o wiele łatwiejsze. Macie jakieś sprawdzone sposoby na podryw? Gdzie szukać ogarniętych i szanujących się kobiet?
Po wielu latach stwierdzam, że znudził mi się internet. Obejrzałem już chyba wszystkie strony. Idę się napierdolić do knajpy. Może uda mi się przekonać jakąs zabłąkaną duszę do odania głosu na Janusza Korwina Mikke.
To nie żaden troll czy jakiś lewus, to po prostu rodzimy idiota. Jeden z wielu.Haha aż sobie wygooglowałem i znalazłem opis tamtego gościa w profilu na wykopie
Aż myślałem że kuc, ale raczej widzę że zwykły troll.
Facet ostro popił na kawalerskim. Budzi się rano przywiązany do drewnianego koziołka z gołym tyłkiem wypiętym w stronę dwóch ogromnych, nagich murzynów. Jeden do drugiego:
- Ale bez nacinania tej dupeczki to się raczej nie da, taka mała i ciasna...
- Panowie, błagam!! Spróbujcie!! Na pewno się da!! Spróbujcie!!!!
Rozumiem. Wolność słowa, te sprawy. Ale robienie sobie jaj z Fritzla i Kubicy to mogli odpuścić.