[humor] Różne ROTFLE ...

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 382
comment_LGWHQg7VtrcAablwfPhDOOzFdYwwm1kKw400.jpg

Till

Mud and Fire
1 070
2 288
Jak Korwin-Mikke negocjuje w Brukseli. "Zapadła cisza. Więc powiedziałem, że trzeba wziąć jakiegoś Żyda"

- Pada pytanie, kto będzie skarbnikiem. Nikt się nie zgłasza. Zapadła cisza, więc powiedziałem, że trzeba wziąć jakiegoś Żyda - opowiada Janusz Korwin-Mikke w "Do Rzeczy". W wywiadzie opisuje nieudane negocjacje, by stworzyć frakcję w europarlamencie.

(...)

Le Pen następnie oskarżała Korwin-Mikkego o homofobię i antysemityzm, tłumacząc tym fiasko negocjacji. Korwin-Mikke odpiera te zarzuty, po czym jednak opowiada anegdotę z rozmów: "Trwa ustalanie stanowisk i Le Pen ma być prezesem, pan Korwin-Mikke wiceprezesem, kolejnym jakiś Holender. No i pada pytanie, kto będzie skarbnikiem. To odpowiedzialna funkcja, więc nikt się nie zgłasza. Zapadła cisza, więc powiedziałem, że trzeba wziąć jakiegoś Żyda. W Polsce byłyby salwy śmiechu, tam zrobiło się ponuro. To był (dla nich - red.) kolejny dowód, że jestem antysemitą. To są chorzy ludzie - stwierdził.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomo...e_w_Brukseli___Zapadla_cisza_.html#BoxWiadTxt

Ostatnia edycja:

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
Frankfurt został przejęty przez Kaisera Palpatine'a (lub raczej jego następce).

Do góry Bottom