[humor] Różne ROTFLE ...

Zbyszek_Z

Well-Known Member
1 021
2 466
171ada80ecbf25f47971aeece4cf7aeb_original.png

Xynoslav

Paleoagentarianin, Transferysta
229
408
Co to za jakieś ściemnione zdjęcia? Przecie w 2004 tu było takie zadupie, że psy dupami szczekały, a ludzi, ani budynków w zasadzie nie było, tylko czasem jakieś dzikie zwierzęta.

Rozumiem - pomyłka, zdarza się, ale te zdjęcia z dopiskiem 2004, to tak na prawdę 2009. I tak widać progres.

xD

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
z basha

<piotr> dotowałem dziś moją dystrybucje Linuksa kwotą 6$
<ja> a czemu nie 60$?
<piotr> jakbym miał 60$ to bym kupił Windowsa...

< mpmp-pmpm >Nie odnotowałem problemu, pracuję nadal na XP.
< varez > to może masz jakiegoś mocnego potwora i nie zauważasz?
< mpmp-pmpm > czy ja wiem, zwykły lapek bez szału, a WinXP chodzi w Ubuntu pod VMWare
< bratProgramisty > no to rzeczywiście standardowa konfiguracja.

<dms> ja w wolnym czasie pracuję charytatywnie jako poprawiacz jakości obsługi sprzedawców Allegro
<wtf> lol tzn?
<dms> wybieram losowe aukcje i piszę do sprzedawcy pytanie czy jeśli zapłaciłbym jeszcze dzisiaj to czy dzisiaj by wysłał
<dms> jak odpisują to im piszę że niestety za późno odpisali bo już kupiłem u konkurencji

<spi> Najstraszniejsze jest to, że jeżeli wybuchnie kolejna wojna światowa tym razem będziemy walczyć ramię w ramię z Niemcami. A oni jeszcze nigdy nie wygrali.

[cranCode] ja używam vim'a już od 2 lat
[cranCode] bo nie wiem jak go zamknąć

<maish> w dupie mam tego macdonalda...w miesiac tak przytylem, ze mnie Kinect w konsoli nie poznal...

<Corvax`> Ze strony Telekomunikacji Polskiej:
<Corvax`> instrukcja pobrania i instalacji programu Adobe Reader [PDF, 853 kB]

<kasia> powiedziałam naszemu programiście, że to bezwzględnie musi być gotowe na środę
<kasia> dzięki temu może w piątek to przynesie
<kasia> a potrzebuję tego na poniedziałek

Trigger Happy

Mądry tato
Członek Załogi
2 946
957
Dzisiaj miałem alko spotkanie z ojcem i wymyśliłem drink:

50 ml Grantsa + zagryźć wędzoną makrelą = "Komunista wędzony po Odessku" ;)

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Zgaduję: co najmniej dwa żebra złamane, naciągnięte mięśnie i prawdopodobnie przepuklina. Ale przychlast :)

edit: może jeszcze lekki wstrząs mózgu, może mikrouszkodzenia mięśni wokół karku. Aż dziw bierze, że w ogóle wstał i nie złamał podstawy czaszki.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Ale może mi ktoś wytłumaczyć sens jego działania? Co on chciał zrobić? Jebanego nietoperza czy w oryginalny sposób zejść po piwo?

Do góry Bottom