kr2y510
konfederata targowicki
- 12 770
- 24 739
Jak jeszcze Jacek studiował na UŚ, anarchiści jako stowarzyszenie studenckie dostali pokój w jednym z budynków UŚ. To tam się spotykałem z różnymi wolnościowcami. Byli tam i anarcho-komuniści i anarcho-wegetarianie i anarcho-weganie i zwykłe punki zadymiarze, oraz pozostała menadżeryja trudnych do określenia i sklasyfikowania indywiduów.kr2y510 - a zetknąłeś się gdzie, w FA?
Z tego co pamiętam, to Jacek i inni mieli założyli stowarzyszenie An-Arché, które potem na zjeździe FA zostało wywalone z FA. Czy jakoś tak. Najlepiej będzie jak dopytasz o to Jacka.
Nie wierzę.Podobno już w 1980/81 Balcerowicz i jego studenci mieli dyskutować na temat ewentualnego wprowadzenia systemu wolnorynkowego (w rozumieniu naszym, nie "współczesnego liberalizmu")
To był Janusz Korwin-Mikke (innej odpowiedzi chyba nie ma). Zresztą byłem na jego wykładzie w roku 89, czy 90 na Politechnice w Gliwicach. Nawet coś z nim dyskutowałem.A ten gość z SD - możesz sprbować sobie przypomnieć kto to mógł być?
Co to twojego pytania. Było kiedyś aktywne środowisko wokół Mind Fuck Zine. Skontaktuj się z Włodkiem Gogłozą.