inho
Well-Known Member
- 1 635
- 4 516
Nie mogę się doczekać artykułu w gazowni: „Libertariańska mafia planuje wymordować całe miasto”.
Szczerze to chyba sam zaraz stąd wypierdole bo to co wy tutaj odpierdalacie jako "liby" to przejaw ostrego spierdolenia umysłowego. Więcej tu kuców niż libertarian. Jakieś rozmyślania i dyskusje na temat rzeczy ewidentnych, jak na razie utwierdzam się w przekonaniu że polski ruch libowski jest chuja warty.
I'm inLiby me kochane, po półrocznej przerwie robię drugie podejście. Forumowa mafia to zajebista gra, w którą grywam bardzo często na różnych forach. Jest w tej grze coś, co niesamowicie wciąga. Trzeba myśleć, analizować zachowania graczy, a jak gra się po stronie mafii trzeba kłamać i udawać, że gra się dla dobrej strony.
Jest to gra dla inteligentnych ludzi, czyli idealna dla ludzi z tego forum!
Myślę, że nie pożałujecie jeśli się zapiszecie. Wystarczy 15 chętnych i można grać, ja z chęcią poprowadzę dla was pierwszą edycję. A jeśli gra wam się spodoba, to możecie zawsze wpaść na fora, na których ja gram. Tam jest już dość wysoki poziom rozgrywki, ale zawsze z otwartymi rękami przyjmujemy graczy, którzy angażują się w rozgrywkę i chcą być coraz lepsi.
Potrzebujemy 15 graczy, wpisujcie się na listę!
Raczej nowe języki1. mikioli
2. Tomasz Panczewski
A, no i jeśli nawet nie uda się zagrać, to chciałbym wiedzieć kto jest chętny, wtedy zaproszę te osoby na granie na innych forach, bo szykuje się lipcowa edycja tam gdzie ja gram i warto wprowadzać nowe twarze do gry.