Gejowskie klimaty

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
Poza tym nabijanie się ze skinheadów powinno być nową tradycją Libertariańska - ja ich nie lubiłem nawet jako narodowiec i uważałem za kryptogejów.
Od zawsze umundurowane i wyordungowane ruchy narodowe były magnesem dla pedałów. Dla nich to po prostu jebalnia. To tak jakby wpuścić normalnego wygłodniałego samca, do łaźni pełnej gimnazjalistek. :p

OP
OP
N

nowy.świt

Guest
W pupę.

hitchlubito.jpg

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Od zawsze umundurowane i wyordungowane ruchy narodowe były magnesem dla pedałów. Dla nich to po prostu jebalnia. To tak jakby wpuścić normalnego wygłodniałego samca, do łaźni pełnej gimnazjalistek. :p
Już to kiedyś wrzucałem chyba, ale jest zbyt dobre, żeby nie dorzucić w tym wątku:

OP
OP
N

nowy.świt

Guest
Ok , Ale temat nie jest o skinach...

Temat to : "czego się dziś nauczyłeś?"

Dotyczy on waszej nowo nabytej wiedzy o świecie / dzielenia się waszym zaskoczeniem dnia a nie zamieszczaniem materiałów o gejowskich skinach.

Niech ktoś wyczyści ten wątek i zaczynamy od nowa - bo ma potencjał.

Voy

Active Member
386
242
Ok , Ale temat nie jest o skinach...

Temat to : "czego się dziś nauczyłeś?"

Dotyczy on waszej nowo nabytej wiedzy o świecie / dzielenia się waszym zaskoczeniem dnia a nie zamieszczaniem materiałów o gejowskich skinach.

Niech ktoś wyczyści ten wątek i zaczynamy od nowa - bo ma potencjał.

Niestety - to już jest topic z gejowskim lolcontentem.

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 111
To za co go skazali? Bo współżycie z osobami powyżej 15 roku życie jest przecież legalne.

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
" Postawiono mu zarzut molestowania dwóch chłopców w latach 1992-1998."
Jeden z chłopców miał 9 lat w czasie gdy zaczął był molestowany, drugi - 12.
W 98 roku mieli już 15 i 18 lat.

Do góry Bottom