- Admin
Nie głosowało. Prędzej głosowali przeciw Obamie.
Wielu z nas ostro krytykuje Janusza Korwin-Mikke, po czym część z nich głosuje na niego. Bo przeciw ONYM, bo nie ma na kogo, bo to, bo tamto......są tacy głupi, że zamiast głosować na kogoś o tożsamych poglądach głosują na...
kr2y510 napisał:Wielu z nas ostro krytykuje Janusza Korwin-Mikke, po czym część z nich głosuje na niego. Bo przeciw ONYM, bo nie ma na kogo, bo to, bo tamto...
kr2y510 napisał:Co do TeaParty, to nie wszyscy w tym ruchu to libertarianie. Jest tam wielu chrześcijan, popierających RP z przyczyn pragmatycznych. Oni nigdy nie przerzucą głosów na Gary'ego Johnsona.
Poglądy nie są najważniejszym kryterium podczas głosowania.No tak ale JKM prezentuje poglądy najbliższe większości libertarian sposród startujących polityków, więc to logiczne,
Każda frakcja polityczna ma swoją agenturę, która miesza konkurencji i może przejąć lub rozwalić każdą organizacje. Na tym polega polityka w demokracji. A do tego rządzący mają FBI i inne siły...Oni wolą Gingricha, Romneya czy Santoruma. Ron Paul jest zbyt liberalny obyczajowo dla nich (o ironio to on jest ojcem tego ruchu).
W USA jest wielkie stado zombie wytresowanych przez syjonistyczne lobby. Nawet jak im i ich rodzinom wyznawcy proroka przyłożą nóż pod gardło, to oni nadal będą mantrować: "Israel", "Israel"..A Tea Party nie jest do tego prowojenna?
Bachmann nadaje się równie dobrze do Krytyki Politycznej, a Gingrich to syjonistyczne pachole.działaczami tego ugrupowania są prowojenni Michele Bachmann i Newt Gingrich
kr2y510 napisał:Poglądy nie są najważniejszym kryterium podczas głosowania.
"Sorry Winnetou, ale biznes jest biznes" - znasz to.
kr2y510 napisał:Każda frakcja polityczna ma swoją agenturę, która miesza konkurencji i może przejąć lub rozwalić każdą organizacje. Na tym polega polityka w demokracji. A do tego rządzący mają FBI i inne siły...
Nawet jak im i ich rodzinom wyznawcy proroka przyłożą nóż pod gardło, to oni nadal będą mantrować: "Israel", "Israel"..
Ja NIE. Nie mam natury bezmyślnego męczennika.Równie dobrze mogę powiedzieć, że jak socjaliści przyłozą nóż pod gardło komuś z Twojej rodzinym, to Ty będziesz nadal mantrować: "libertarianizm", "libertarianizm".
To że Libertarian Party wystawi Johnsona, było do przewidzenia, żeby nie skłamać - od stycznia. Na profilu na Facebooku, LP intensywnie go linkowała - wiedzieli na czym stoją.
Oto klip Gary'ego i ON DO MNIE PRZEMAWIA.
[video=youtube]
Swoją drogą, gdybyśmy mieli taką LP u siebie, nie wystawilibyśmy nikogo. Bo kto się nada?