Gangi motocyklowe - co o nich sądzicie?

• Thread starter Deleted member 4151
  • Rozpoczęty
OP
OP
D

Deleted member 4151

Guest
No wiesz co kto lubi. A tak z ciekawości na jakim motorze jeździłeś?
P.S. kurwa wy wszystko na tym Podhalu macie siedzibę gangów motocyklowych, wypisywanie się z państwa, trupy na weselach akap pełną gębą :)

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
na różnych, jak pisałem nie miałem nigdy swojego motoru...
na podhalu nie znam żadnych 1%towych gangów... może pora to zmienić hehe
w sumie właśnie patrząc sie na sytuacje w duisburgu może warto by było zaś zająć sie tam biznesem...

OP
OP
D

Deleted member 4151

Guest
A 1 pytanie czy jak byś kupił sobie harleya to też byłbyś 1%? Bo przecież jesteś wypisany z państwa czyli outlaws :D

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
hipotetycznie to też mógłbym sie rozjebać motorem, pierdolnąć głową o asfalt aż by mi mózg wylecioł i stałbym sie komunista abo narodowcem...
dgybanie...

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
bezpośrednio z lini frontu :
jestem na styku granic wpływów hells angels, bandidos i satudarah
bandidos siedzą po prawej stronie renu, z terenów lewobrzeżnych satudarah całkowicie wyparło hells angels, zajeli całą nadrenie, tu gdzie jestem pozostał ino jesden support ha który przemieszcza sie ino nocą kanałami chyba, bo niby są a ich nigdzie nie mogłem znaleźć...
nie lubie tych z satudarah, klub niby z holandii ale założony przez jakichś typków z moluków i okolic (byłe indie wschodnie holenderskie)...
hells angels kontroluje sąsiednie miasto na południu, często wpadają tutaj, masowe bijatyki i strzelaniny są tu conajmniej raz w tygodniu...
potem atak policji w kilkaset funkcjonariuszy, konfiskują w chuj broni, a za tydzień to samo kurwa, wczoraj w nocy słyszałem 6 strzałów hehe
jest wesoło :)

Do góry Bottom