counter
=
- 648
- 1 212
Kto na KNP/Korwina, to pamiętać, by w sobotę nie oglądać tv, bo zapewne sygnały podprogowe będą.
Do tej pory chciałem wesprzeć Sierpa tym symbolicznym, gównoznaczącym krzyżykiem, ale chyba jednak pójdzie na Korwina. Po obejrzeniu tego "show" z Olejnik doszedłem do wniosku, że jednak warto jest przyczynić się do tego, żeby Korwin pojechał do Brukseli i zaczął im pierdolić o Hitlerze, kobietach, biciu dzieci i innych głupotach, i żeby im powtarzał że ich powsadza do kryminału albo że powystrzela. Chuja tam. Niech ma na starość. I niech oni mają.
Sierp - masz mój głos następnym razem.
Korwin u Olejnik wypadł generalnie źle, bo tłumaczył się ze swoich niefortunnych markerów lingwistycznych. Zasada pierwsza: nigdy nie tłumacz się przed agenturą! Druga: nie tłumacz się z głupawych tekścików żadnemu prowadzącemu, bo to prolog do wkręcania w manipulację.Po obejrzeniu tego "show" z Olejnik doszedłem do wniosku, że jednak warto jest przyczynić się do tego, żeby Korwin pojechał do Brukseli i zaczął im pierdolić o Hitlerze, kobietach, biciu dzieci i innych głupotach, i żeby im powtarzał że ich powsadza do kryminału albo że powystrzela. Chuja tam. Niech ma na starość. I niech oni mają.Sierp - masz mój głos następnym razem.
a jak do tego dodać ogromny procent poparcia dla partii układu
Minęło 8 lat - w polityce wciąż jest aktywny.Za parę lat Korwina nie będzie już z nami,