Forumowy sondaż

Na jaki komitet zagłosujesz w wyborach do EP?

• Total voters
    62

libertarianin.tom

akapowy dogmatyk
2 700
7 113
Do tej pory chciałem wesprzeć Sierpa tym symbolicznym, gównoznaczącym krzyżykiem, ale chyba jednak pójdzie na Korwina. Po obejrzeniu tego "show" z Olejnik doszedłem do wniosku, że jednak warto jest przyczynić się do tego, żeby Korwin pojechał do Brukseli i zaczął im pierdolić o Hitlerze, kobietach, biciu dzieci i innych głupotach, i żeby im powtarzał że ich powsadza do kryminału albo że powystrzela. Chuja tam. Niech ma na starość. I niech oni mają.

Sierp - masz mój głos następnym razem.

W sumie lepiej wyslac Korwina do PE na rozruby...a Sierpa za 1,5 roku do parlamentu polskiego aby dobre zmiany powprowadzac i zblizyc sie do AKAP-u :).

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 006
Po obejrzeniu tego "show" z Olejnik doszedłem do wniosku, że jednak warto jest przyczynić się do tego, żeby Korwin pojechał do Brukseli i zaczął im pierdolić o Hitlerze, kobietach, biciu dzieci i innych głupotach, i żeby im powtarzał że ich powsadza do kryminału albo że powystrzela. Chuja tam. Niech ma na starość. I niech oni mają.Sierp - masz mój głos następnym razem.
Korwin u Olejnik wypadł generalnie źle, bo tłumaczył się ze swoich niefortunnych markerów lingwistycznych. Zasada pierwsza: nigdy nie tłumacz się przed agenturą! Druga: nie tłumacz się z głupawych tekścików żadnemu prowadzącemu, bo to prolog do wkręcania w manipulację.
Zamiast tego, Korwin powinien odmówić udzielania głosu w tematach związanych z faktoidalnymi wypierdami i naciskać babsko, by gadali o polityce, ekonomii, gospodarce i walce z socjalizmem.
Zasada trzecia: NIGDY, ale to NIGDY w jakiejkolwiek rozmowie, nie wolno używać słowa "spisek". Zwłaszcza, gdy próbuje się wyjaśnić jego istnienie lub teorie z nim związane. Słowo to jest obecnie używane już tylko i wyłącznie w celach ośmieszających i diagnozujących paranoję, więc znów błąd Panie Januszu!

Oczywiście bardzo się cieszę, że zaorał Olejnikową w sprawie Okrągłego Stołu. Widok wstrętu malującego się na babim japsku był bezcenny. Kompletnie wytrącona z równowagi, wyłożyła się zawodowo. Miałem wrażenie, że próbuje wycharczeć Korwinowi swoją wściekłość prosto w usta.
No i to hasło: "Panie Kowal, no niech pan coś powie!". Ja jebię, szczyt bajzlu i braku organizacji. Swoją drogą, jakże to fatalnie świadczy o fanach TVN-u, że wobec zauważalnego, wysokiego stopnia ich cwelizacji, media te nie muszą używać żadnego większego wyrachowania, tylko walą z armaty - bo ciemny motłoch to przełknie.

W kontekście wpływu na wyborców, Korwin postawił na szokowanie i być może jest to dobry sposób, choć mam ambiwalentny doń stosunek - z prostej przyczyny: bardzo wielu ludzi nie kuma, co się do nich gada i pisze, a jak do tego dodać ogromny procent poparcia dla partii układu, można sobie jedynie narobić szkody u niezdecydowanych. Ale z drugiej strony, gdy oglądam jego wystąpienia w mediach, to aż cud normalnie, że jeszcze nikomu nie przypierdolił, choć niewątpliwie sam dolewa oliwy w tryby agent-maszyny, a potem zbiera żniwo.

Na pocieszenie dodam: to jednak miecz obusieczny (dziennikarze też dostają przy okazji), bo Korwin okazał się doskonałym papierem lakmusowym na związane z układem media. W rozmowach z nim, niektórzy sami się demaskują, robią z siebie skończonych idiotów i odkrywają karty, którymi nakazano im grać.

Ostatnia edycja:

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
a jak do tego dodać ogromny procent poparcia dla partii układu

Mnie to rozpierdala, jak można w ogóle jeszcze na te mordy głosować? Krew mnie zalewa jak gadam teraz z ludźmi, oranie takiego np. PO jest już tak dziecinnie proste, że nawet ja to robię po mistrzowsku (chociaż żaden ze mnie mistrz orki). Jedyną reakcją ludzi jest często taki zdziwiony wyraz twarzy, takie totalne zagubienie, nawet żadnych kontrargumentów, w końcu mówią, że i tak pójdą na NICH zagłosować, bo to są przecież poważne partie, a nie będą na oszołomów głosować, bo teraz jest XXI wiek. Aż się ma ochotę potrząsnąć takim "OGARNIJ SIĘ KURWA!", widać jakie spustoszenie w mózgach zrobiły media i państwowa edukacja, nie ma żadnej alternatywy dla socjaldemokracji lewicowej/socjaldemokracji chrześcijańskiej firmowanej od lat przez znane mordy, nawet kiedy delikwent przyjmie do wiadomości, że ten ustrój to syf totalny, to nie mieści mu się w głowie nic innego.

Do góry Bottom