Rebel
komunizm warstwowy
- 679
- 822
Nie czytałem tego tekstu wyżej. Z Wendy McElroy się już spotkałem i nie mówiła nic pojebanego. Ja osobiście nie uznaje jej za feministkę. Tak samo jak nie uznaje za komunistę kogoś kto nazwie siebie komunistą a później razem z kolegami wykupi sobie kawałek ziemi gdzie będą robić "komunizm" (twierdząc do tego że to jedyna właściwa forma wprowadzania tego ich komunizmu). Właściwy komunizm zawsze zwalcza własność prywatną.
Z kolei Roderick Long z jakimś innym typem dojebał kiedyś tekstem o "libertariańskim" feminiźmie i heglowania tam było od zajebania. Krytykował właśnie Wendy McElroy że była za mało feministyczna (czytaj lewacka). Trzeba uważać na takich cwaniaczków bo później wychodzą mutualizmy i inne chujstwa. Lewacy to mistrzowie podpierdalania pojęć. Dlatego ja uważam że zdrowiej jest się odciąć od feminizmów, ekologizmów itp.
Z kolei Roderick Long z jakimś innym typem dojebał kiedyś tekstem o "libertariańskim" feminiźmie i heglowania tam było od zajebania. Krytykował właśnie Wendy McElroy że była za mało feministyczna (czytaj lewacka). Trzeba uważać na takich cwaniaczków bo później wychodzą mutualizmy i inne chujstwa. Lewacy to mistrzowie podpierdalania pojęć. Dlatego ja uważam że zdrowiej jest się odciąć od feminizmów, ekologizmów itp.