Alu
Well-Known Member
- 4 634
- 9 696
Ta pierwsza wygląda jakby ją prąd kopnął, druga przestylizowana. Pozostałe ujdą. Wolę bardziej naturalne szlachcianki.
na szczęście dla kobiet to sie nigdy nie stanie heheTak samo jak kobieta po stosunku z wampirem (Lancasterem) nie może być już zaliczana do zwykłych śmiertelników.
na szczęście dla kobiet to sie nigdy nie stanie hehe
Poczekajcie! Jeszcze kilka lat, a Lanc jak się weźmie za robotę to będzie miał opowieści przy których nawet Krzysio obleje się dziewiczym rumieńcem.
Najważniejsze jest pochodzenie. Nadal nie wiem o co chodzi z Wiktorią - przecież miała dobre!Nie chodzi tu raczej o szlachcianki w sensie: kobiety z nieprzeciętnie wysublimowaną urodą, błyskiem inteligencji w oku, intrygujące i często onieśmielające?
Stone was born in Meadville, Pennsylvania, the second of four children of Dorothy (née Lawson), an accountant, and Joseph William Stone, II, a tool and die manufacturer and factory worker.
Najważniejsze jest pochodzenie. Nadal nie wiem o co chodzi z Wiktorią - przecież miała dobre!
A co do Sharon...
A tak na poważnie - wy serio po samej fotografii wnioskujecie IQ u danej jednostki? O kurna - ona myśli! Ten błysk Arystotelesa w oku!
Nie mowa o takich Szlachciankach...
Etatystyczna dyrektywa nie czyni z kobiety istotę o szlachetnych cechach.
Bycie Szlachetną Kobietą to znaczy posiadać odpowiedni zestaw cech, a nie zostać mianowanym przez władzę "Szlachetnym"
Dodaje pomoce naukowe:
szlachetny
szlachetny (język polski)[edytuj]
wymowa:
IPA: [ʃlaˈxɛtnɨ], AS: [šlaχetny] wymowa ?/i
znaczenia:
przymiotnik
(1.1) taki, który postępuje dobrze, uczciwie, w sposób wspaniałomyślny, prawy, sprawiedliwy
(1.2) taki, który odznacza się wysoką jakością
(1.3) charakteryzujący się subtelnością, harmonią
A ja widziałem rozwartą cipę rudą którą Tosia dał Gaździe - dopóki będziemy tak mało wymagać od kobiet i zachwycać się takim czymś - to będą tak samo tępe, wybrakowane, próżne i puste jak teraz.
Tak więc bije na alarm
Tyszkiewicz za młodu była super. Takie to trzeba porządnie wyzyskać za młodu, bo potem już na wymioty tylko zbiera.
Tak i to dość precyzyjnie. Tylko zdjęcie nie może być ustawiane, bo wtedy nakłada się inteligencja fotografa i wizażysty. IQ ujawnia się na zdjęciach znienacka. Głupie mają po prostu ryj niezmącony żadną inteligentną myślą. Jak się dobrze przyjrzeć, to różnicę można poznać po inaczej wyrobionych mięśniach twarzy. Te z niskim IQ stosują inne metody komunikowania się z otoczeniem, przez co stosują inną mimikę itd. Owszem mogą być jakieś felery genetyczne, np. zanik pewnych mięśni twarzy itp. ale to rzadkość.A tak na poważnie - wy serio po samej fotografii wnioskujecie IQ u danej jednostki?
No bo inteligencję mężczyzny można ustalić statycznie, a kobiety nie. Kobieta musi być w akcji.Co ciekawe, podobno można rozpoznać inteligencję mężczyzny po wyglądzie, ale kobiety już nie.
nadal nie kapujecie.