R
Ronbill
Guest
Mancol do psychiatryka!Ten ziomal to troll od ronbila
Fobie można a nawet należy leczyć.
he he he
Mancol do psychiatryka!Ten ziomal to troll od ronbila
Są artyści klikanego słowa a inni są Żemieślnikami i wszyscy sFoim klikaniem dają ŚFiadectFo o sobie.Wszelkiej maści dys co tu bazgrzą przeraźliwie, proponuję usunąć z forum!
Ponoć pismo, w sensie takim, żeby przekazać innym jakieś informacje, pierwsi stosowali urzędnicy, by m.in. pobierać podatki. Było ono wtedy bardzo prymitywne i zrozumiałe oczywiście tylko dla tych urzędników. Taka ciekawostka, nie żebym popierał analfabetyzm.
Ej, ale ten sadok dostał już przecież bana.Ja już prawie tu nie piszę,
czasem wrzucę jakieś nutki tylko ...
Jeśli moim nieporadnym pisaniem uraziłam pana lub Innych to...
p r z e p r a s z a m ...
Moje intencje były inne ..
Żałuję.
sumeryjskie pismo jest najstarsze ze znanych, znaczy dających sie przetłumaczyc...Najwcześniej pismo powstało w Mezopotamii
Zarówno ADHD jak i dysleksja to wymysł psychologów,żeby mieli co robić.ADHD to efekt głupoty człowieczej "pracy", jakiej wiele na tym świecie .
Guwno prawda. Same istnienie tych chorob nie nalezy kwestionowac, juz gdzies pisal ze jestem tego zywym dowodem. Problemem jest wczesniej opisane tworzenie, nazwijmy to 'lewych' papierow na potwierdenie tych zaburzen by leniwe dziecko mialo mniej roboty. Bynajmniej podobno o tym ze pojawila sie bledna teza ze adhd nie istnieje to z powodu zle przetlumaczonego artykulu odkrywcy, ktory stwierdzil ze nie podoba mu sie polityka firm farmauceutycznych ktorzy kazdemu dziecku wciska sie concerte czy inny drogi szajs.Zarówno ADHD jak i dysleksja to wymysł psychologów,żeby mieli co robić.
Same istnienie tych chorob nie nalezy kwestionowac
depresja ogolnie jedna z chorob ktora budzi najwieksze kontrowersje, szczerze tez bym z tym popolemizowal. Mysle ze to kolejne slowo straszak. jak ktos chce sie wyleczyc z depresji to bardzo prosze http://www.pascal.pl/ksiazka.php?id=2336_Poradnik_przetrwania_w_zyciu_(Bear_Grylls) ach, te cholerstwo w matrasie kosztowalo az 4 dychy ale nawet jesli przeplacilem to nie zaluje wydanej kasy.
Co ty powiesz ,jaki madry jestes ! Napisalem specjalnie z błędem .Powinno być ;dysleksja' każdy gŁupi nawet to wie.A czy ktoś już zauważył, że twórca wątku zrobił - o ironio - błąd ortograficzny w tytułowym słowie?
Sadok to bylem ja na chwile kiedy dal mi bana CiekEj, ale ten sadok dostał już przecież bana.
Pisać możesz ale trzeba sie nauczyć poprawnej polszczyzny Jak piszesz niepoprawnie to nie szanujesz interlokutora.Pisanie z błędami jest niechlujstwem,a kto pisze z błedami musi sobie zdać sprawę z tego, że będzie traktowany gorzej nawet wtedy ,jak mądrze coś napiszeJa już prawie tu nie piszę,
czasem wrzucę jakieś nutki tylko ...
Jeśli moim nieporadnym pisaniem uraziłam pana lub Innych to...
p r z e p r a s z a m
Tak własnie jestZarówno ADHD jak i dysleksja to wymysł psychologów,żeby mieli co robić.