tolep
five miles out
- 8 578
- 15 476
Rozumiem przenośnię. Ale jak sobie pomyślałem o lizaniu homosiowi odbytnicy. A feeee, a fuj...To jemu wszyscy lizali, a nie odwrotnie.
W 2014 r. na świecie odnotowano rekordową liczbę morderstw aktywistów ekologicznych - wynika z raportu brytyjskiej grupy Global Witness.
Bartoszewski kopnął w kalendarz!
Szczerze mówiąc, nie sądzę aby po śmierci Korwina zaczęła się na niego jakaś szczujnia. Wręcz przeciwnie - myślę, że opozycja polityczna może mu właśnie wtedy pośmiertnie pokadzić, żeby spróbować przejąć jego elektorat.Dochodze do wniosku że JKM faktycznie ma racje kiedy mówi, że woli gdy go nienawidzą - jak odwali kitę nie grozi mu taki sam cyrk, za to szczerość ma gwarantowaną. W tym jest przynajmniej jakiś sens.
No cóż, był niemieckim agentem wpływu. Wciągał ten kraj do Unii. Najlepiej to wszystko ujął Michalkiewicz, który go komentował jeszcze za jego życia. https://www.google.pl/search?q=Bartoszewski+site:michalkiewicz.plW czym ten cały Bartoszewski "zawinił", ktoś przybliży ?
Zawinił tym, że był komuchem. Zresztą dokładnie czym zawinił, opisał Stanisław Michalkiewicz.Prawicowcom zawinił
Z takimi zarzutami ze strony prawicy się jeszcze nie spotkałem.że pomagał Żydom - co wg mnie od strony ludzkiej mu się chwali.
Z takimi zarzutami ze strony prawicy się jeszcze nie spotkałem
Jeśli ktoś kogo nie znam i ja oceniamy zjawiska podobnie, to jest coś w tym na rzeczy.Poczułem się jakbym czytał post Krzysia.