Non Serviam
Well-Known Member
- 834
- 2 254
Uważałbym co tutaj piszecie złe goje, Tosia mnie już zbanował na Discordzie za antysemityzm
to nie jest uważane za rasizm tak samo jak feminizm nie jest uważany za seksizmSzok! Żydzi już nie ukrywają swojego rasizmu
– Żydowska rasa jest najmądrzejsza na świecie.
Uważałbym co tutaj piszecie złe goje, Tosia mnie już zbanował na Discordzie za antysemityzm
Naprzód wszyscy pracują, żeby jeden poszedł do góry, a potemon wciąga innych. To jest taki system jak taternicy. Wchodzi pierwszy, my go z dołu asekurujemy, on nad sobą wbija haki. A jak już dojdzie do góry to dużo łatwiejsza i efektywniejsza jestasekuracja odgórna.On asekuruje każdego następnego.
Argument, że nie mają strony w PL to mocne zaoranie. W suahili też nie mają, więc tym bardziej nie może być to poważne źródło informacji. Nie to co sputnik.btw przypomina mi się Syryjskie Obserwatorium Praw Człowieka na które powoływały się praktycznie wszystkie media. Gdy wpisuję w gugiela "Syryjskie Obserwatorium Praw Człowieka", to nie trafiam na ich stronę w PL, nie trafiam na Wikipedię, nie trafiam na artykuł w całości poświęcony temu "obserwatorium". Pierwsze wyniki to newsy o masakrach na Syryjczykach w wykonaniu Asada. Coś w stylu "Syryjskie Obserwatorium Praw Człowieka podaje, że....". Okazuje się, że taka instytucja de facto NIE ISTNIEJE. To jest jeden koleś z Londynu, dość nieskory do rozmów.
Mam poważne wątpliwości czy zupełnie bezkrytyczny, jednostronny przedruk stanowiska ze sputnika można nazwać nauką, chociaż w sumie internety wskazują, że warunkowanie pawłowowskie też jest formą uczenia.Po prostu nie jest wiarygodna ta strona, a większość bywalców nie kuma czaczy, a do nauki sa zbyt dumni. Żegnam.
Szkoda. To był dobry Judeorealistyczny głos w moim domu.Nic ludzi tak nie gorszy jak prawda. Poradziliście sobie z nią na swoje standardowe sposoby, ale zbrodnie Rity Katz nie zmniejszą się gdy jakiś palant je zaszczeka. To nie tak działa
Do pewnych ludzi: to ostatni mój wpis. nie piszcie do mnie na PM aby wracał. Wróciłem za namową raz i niepotrzebnie, bo mam tu zbyt wiele osób za innych niż się podają . Po prostu nie jest wiarygodna ta strona, a większość bywalców nie kuma czaczy, a do nauki sa zbyt dumni. Żegnam.
Dla mnie to nie jest Judeorealizm a intensywna propaganda, koleś obojętnie o czym nie pisze to pisze o żydach.Szkoda. To był dobry Judeorealistyczny głos w moim domu.
Kłamstwa Bena Shapiro
Żyd Ben Shapiro plącze się w swoich kłamstwach. Bo, nie. Nie każdy chętny może zostać Żydem. To kłamstwo było niezbedne Żydowi Shapiro aby zachować pozory spójności światopoglądowej. Otóż, Shapiro deklaruje, że ma zupełnie w nosie rasę a nawet zanik białej rasy w USA, bo dla niego liczy się tylko "kultura". Ta, jasne. Nawet krótki research pokazuje, ze w Izraelu panują na tym gruncie stosunki nazistowskie, tj. prześwietlanie V pokoleń wstecz, zakazy mieszanych małżeństw a kwestia "czystości" występuje w głównym nurcie.