simek
Well-Known Member
- 1 367
- 2 122
Nawet to wymyślili ludzie Hitlera?? Zdolne chłopaki.nazistowskie systemy RFID
Nawet to wymyślili ludzie Hitlera?? Zdolne chłopaki.nazistowskie systemy RFID
Nawet to wymyślili ludzie Hitlera?? Zdolne chłopaki.
Zachodzie słońca, poczytaj sobie forum i zobacz, że wiekszosc forumowicz wie co ich przerażać a co nie.Znajoma osoba od 5 lat nie wyrabia dowodu osobistego i żyje. Nigdy go nie miała. Nic jej nie zrobili. Zresztą panikujecie z tymi chipami - nie ma obowiązku ich noszenia ani nikt nie jest w stanie odczytać zawartości na dużą odległość nawet jeżeli nie jest usunięta. Dane o was państwo i tak ma szczegółowe bez nich, a śledzenie was czy podsłuchanie waszych rozmów jest dla agencji państwowych proste i to powinno was bardziej przerażać.
To nie jest forum porządnych obywateli. Proponuję zmienić adres na jakiś inny, na zachętę 24h urlopu.Jeśli ktoś jest porządnym obywatelem, to nie powinien bać się że państwo dowie się, co robi.
nic, o ile takie coś jak dowód jest zwykłym towarem na wolnym rynku, a nie że posiadanie jest przymusowe...co jest złego w tym że dowody mają być/są chipowane?
echh ale mnie to wkurwia, ileż razy można mówić że to działa zawsze na odwrót?Jeśli chipy utrudnią życie przestępcom - jestem za.
Tak długo, aż się zastanowisz czy to prawda.echh ale mnie to wkurwia, ileż razy można mówić że to działa zawsze na odwrót?